“Het voelt helemaal niet als een dieet, maar als een bewustwording van mijn levensstijl.”

17 maart 2022

“Het voelt helemaal niet als een dieet, maar als een bewustwording van mijn levensstijl.”

Na mijn zwangerschap merkte ik dat het mij niet lukte om zelf weer een gezonde leefstijl te creëren en een gezond gewicht te behalen. Een vriendin van mij deed NewFysic en vertelde zulke positieve verhalen over deze methode. Ook zag je echt mooi resultaat bij haar. Hierdoor werd ik erg nieuwsgierig en heb ik een intakegesprek gepland.

Zo begon ik bij mijn coach Ben, bij NewFysic Almere. Ik had in het verleden al wel eens diëten gevolgd, maar daarbij kreeg ik toch vaak last van een jojo-effect. Het NewFysic programma heb ik echt als positief ervaren. Het voelt helemaal niet als een dieet maar als een bewustwording van mijn levensstijl.

Door alle lekkere recepten en het boodschappenboekje heb ik meer inspiratie gekregen om gezond te eten en ook weer geleerd om meer gevarieerd te eten. Ook binnen mijn gezin bevielen de recepten erg goed, hierdoor voelde ik ook meer steun en kreeg ik extra motivatie om door te zetten. Onze favoriete recepten zijn de kip kerrie met ananas en de spaghettitaart

Uiteindelijk ben ik in ruim 9 maanden tijd 20,8 kg afgevallen. Ik heb in die 9 maanden eigenlijk vooral ups ervaren. Wel merkte ik, dat ik tijdens vakanties en feestdagen soms wat lastige momenten had. Maar als ik dan toch zondigde, genoot ik wel extra bewust van het eten wat niet NewFysic-proof was. Daarna kon ik de knop weer omzetten, iets waar ik vroeger veel meer moeite mee had. Zeker op de momenten wanneer het omzetten van de knop weer gelukt was, waren de weegmomenten extra leuk, waardoor ik ook weer extra motivatie kreeg.

Mijn coach Ben heeft mij deze 9 maanden goed kunnen motiveren en heeft ervoor gezorgd dat bij mij de knop omging. Elke week wegen was voor mij ook een goede stok achter deur en ik kreeg altijd goede raad mee naar huis.

Ik raad NewFysic aan iedereen aan! Je wordt fijn begeleid en er zijn lekkere en makkelijke recepten waardoor het goed vol te houden is.

 

Wil jij, net als Yessica, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen