Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Menofysic: ga de strijd aan tegen de overgang

14 december 2018

Menofysic: ga de strijd aan tegen de overgang

Heb jij last van de overgang? Heb jij om de haverklap een opvlieger en is nachtelijk zweten je niet vreemd? Het supplement Menofysic helpt je in deze fase.

 

Je slikt er twee per dag: de eerste na het ontbijt en de tweede na het avondeten.

 

Afslanken tijdens de menopauze

Tijdens de menopauze neemt de productie van oestrogenen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan schommelingen in het lichaam die overgangsverschijnselen kunnen veroorzaken, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Ook merk je dat het in de menopauze moeilijker wordt om op gewicht te blijven of om überhaupt af te slanken. Om die reden is Menofysic ideaal voor vrouwen in de leeftijd van 40+.

Hoe werkt MenoFysic?

MenoFysic bestaat uit actieve, plantaardige bestanddelen die het oestrogeen ondersteunen en zorgen dat overgangsklachten afnemen. MenoFysic heeft de bijzondere eigenschap dat het niet alleen de opname van vet vermindert maar ook juist de verbranding van vet stimuleert. Het onderdrukt de eetlust op een milde wijze en verhoogt de fysieke en mentale prestaties. Wij adviseren dan ook om MenoFysic te gebruiken in combinatie met de NewFysic eiwitsupplementen voor het beste resultaat.

 

Wil jij MenoFysic eens proberen? Bestel het product dan in onze webshop en vertel ons wat je ervan vindt.

Volg jij NewFysic al op Facebook en Instagram?

Foto: Constantinos Panagopoulos via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen