Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Merline vertelt over haar ervaring met NewFysic.

31 januari 2023

Merline vertelt over haar ervaring met NewFysic.

Merline: “Ik ben Merline, 30 jaar oud en ik ben in totaal 62 kg afgevallen. Daarna heb ik een dochter gekregen dus de teller staat nu op 55 kg. Mijn leven ziet er nu veel actiever uit als je het vergelijkt, met hoe het was.

”Ik heb wel altijd geweten dat ik zwaar was, maar ik ben van mezelf een makkelijke prater dus ik praatte mijzelf er eigenlijk altijd wel doorheen. Ik had mij erbij neergelegd dat ik eruit zag zoals ik eruit zag. Voordat ik met NewFysic begon heb ik heel veel verschillende diëten geprobeerd. Toen ik begon met NewFysic woog ik 144,5 kg, na de eerste week stond de weegschaal al op 139,5 kg.”

De kracht zat hem vooral  in de weken die daarop volgde. Ik dacht als ik in de eerst week ik al 5 kg afval, laat ik eens kijken wat week 2, 3 en 4 doen. Op een gegeven moment rol je erin en ben je zo 2 jaar verder en weeg je 62 kg minder. Het grote voordeel voor mij was dat ik succes behaalde en dat graag wilde blijven behalen. Hierdoor kon ik mezelf verleiden om bepaalde dingen niet te nemen of niet te doen, zodat ik dat succes bleef behalen.

”Het mooie van NewFysic vind ik dat je een persoonlijk plan krijgt wat in het begin vooral gebaseerd is op eten en later merk je dat ze wat meer gaan vragen,  hoe het zit met beweging en of je jezelf kunt uitdagen om meer te bewegen.”

Phireau (zus Merline): “Wij zien elkaar twee per week en wij wandelen samen vier keer per dag met de hond. Ze heeft al haar hele leven gestruggelt met gewicht dat krijg je ook mee in het gezin. NewFysic is echt een goed programma, omdat je heel veel begeleiding krijgt wat ik altijd heel erg fijn vond. Het was echt een stok achter de deur en vooral omdat je iedere week daar naartoe moet, dat motiveert om ermee door te gaan.

Plus dat je mega veel recepten krijgt, als je niet creatief in de keuken bent is dat heel erg fijn! Als je goed eet volgens de NewFysic manier dan merk je gewoon dat je energie level stagneert en dat je je gewoon mentaal fitter voelt. Je hebt veel meer veerkracht, waardoor je niet zo snel uit het veld wordt geslagen.

”Ik geloof echt wel dat iedereen dit kan, maar je moet het wel willen en dat is bij Merline ook de grootste veerkracht geweest. Ik zou zeggen: ga ervoor, neem de stap, ga naar Newfysic, doe de intake, betrek je omgeving erbij en gun het jezelf gewoon!”

Wil je het hele verhaal van Merline en Phireau weten? Bekijk dan hier de video!

Wil jij, net als Merline, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen