Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Minderen voor Kinderen

26 oktober 2018

Minderen voor Kinderen

UNICEF & LINDA.foundation

UNICEF Nederland en de LINDA.foundation komen met een prachtig initiatief namelijk ‘Minderen voor Kinderen’. Een app waarmee je leert geld te besparen voor het goede doel. Het geld dat je dan bespaart kun je doneren aan kinderen die het minder goed hebben. Je houdt bij welke (luxe) uitgaven je niet doet, zoals een koffie buiten de deur, een nieuw shirtje en met de fiets gaan in plaats van een autorit. Het bespaarde geld kan met één druk op de knop worden overgemaakt.

”Een slimme, makkelijke manier om te minderen ten behoeve van kwetsbare kinderen. Voor 10 euro kunnen we al schoolspullen geven aan een kind.” – directeur Suzanne Laszlo van Unicef Nederland.

Ook NewFysic doet graag mee aan de ‘Minderen voor Kinderen’ actie die loopt van 1 t/m 7 november 2018.

Mag het een kilo’otje minder zijn?
NewFysic doneert het gewicht dat jullie, onze klanten, in kilo’s deze week bij ons zijn afgevallen, in geld.

Via deze bijdrage ondersteunen wij kinderen uit gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Dus…vergeet niet langs te komen voor je weegmoment, want jouw resultaat is een cadeau voor een kind.

 

Minderen voor Kinderen
Donaties worden verdeeld tussen UNICEF Nederland en LINDA.foundation. De Minderen voor Kinderen app is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android en blijft het hele jaar door beschikbaar voor gebruik.

 

“Ik hoop dat heel veel mensen meedoen!” – Linda de Mol

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen