Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Foodhack: zaadjes verwijderen uit een (rode) peper

14 januari 2019

Foodhack: zaadjes verwijderen uit een (rode) peper

Dit is een superhandige foodhack, zeker als je graag oosters kookt of gewoon heel erg van pittig eten houdt. Bekijk de video en het snijden van rode pepers zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

Persoonlijk probeer ik het contact tussen mijn handen en een rode peper tot een minimum te beperken: ik draag lenzen en ben elke keer bang dat er nog wat aan mijn vingers zit voor ik mijn lenzen na een lange dag uit mijn ogen haal. Dit trucje helpt daar enorm bij.

 

 

Volg jij NewFysic al op Facebook en Instagram?

Dit artikel is geschreven door Emma. Emma (32) is hobbykok en weet heel veel over gezonde én lekkere voeding. Vanuit haar keuken in Haarlem maakt ze de smakelijkste recepten voor zichzelf en haar peuter, uiteraard passend bij de NewFysic methode. Wekelijks inspireert ze met een nieuw recept of leuke tip die de weg naar een gezonde leefstijl leuk en makkelijker maken.

 

Foto: Fabienne Hübener via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen