Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Ik raad NewFysic 100% aan!”

17 oktober 2023

“Ik raad NewFysic 100% aan!”

Nina: “Ik ben met NewFysic gestart, omdat ik niet tevreden was met hoe ik eruit zag. Ik struggelde enorm met mijn gewicht en ik vond mezelf niet mooi. Ik ken NewFysic, doordat een aantal vriendinnen NewFysic hebben gevolgd en ik heb NewFysic vaak op Instagram voorbij zien komen.

 

Ik heb veel verschillende diëten gevolgd, maar het lukte mezelf gewoon niet… Ik heb het traject gevolgd bij de vestiging in Utrecht met de coaches Hilde en Sarah. Op dit moment ben ik bijna 30 kg afgevallen in 8 maanden tijd.

 

Om te starten met NewFysic vond ik in het begin super spannend. Maar de ervaring was super fijn en de coaches hebben mij heel erg goed geholpen. Het was elke week gezellig om weer langs te komen, maar ook fijn om de dingen te bespreken waar ik tegenaan liep.

 

Ik heb weinig ups en downs gehad. Het ging mij best wel makkelijk af, maar soms had ik, zoals iedereen wel eens een moeilijk moment.

 

Mijn favoriete recept zijn de courgetteballetjes in een pitabroodje, dat is echt super lekker! Dus ik raad NewFysic 100% aan!”

 

Wil jij, net als Nina, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen