Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Waarom de supplementen van NewFysic zo belangrijk zijn bij het afvallen

25 maart 2021

Waarom de supplementen van NewFysic zo belangrijk zijn bij het afvallen

Voedingssupplementen: zijn deze nou écht nodig tijdens het afvallen met NewFysic? JA! In dit artikel leggen wij uit waarom het innemen van onze supplementen een essentieel onderdeel is van ons programma en wat deze supplementen voor jou kunnen doen.

Ondersteunende supplementen tijdens het afvallen

Tijdens het afvallen eet je tijdelijk minder dan normaal en daarom is het extra belangrijk om het lichaam te ondersteunen met (eiwit)supplementen. Als je dit niet doet, worden vaak eerst de spiercellen afgebroken en daarna pas de vetcellen. In dat geval val je misschien wel af, maar je valt dan af in spiermassa en niet in vetmassa. Dit lijkt ons niet de bedoeling, omdat je spiermassa ervoor zorgt dat je voldoende energie blijft verbranden (en je stofwisseling dus op peil blijft). Hoe hoger de spiermassa, hoe hoger dus verbranding / stofwisseling en daarmee blijf je uiteindelijk ook makkelijker op gewicht als je straks klaar bent met ons programma.

Onze supplementen zijn dus belangrijk als ondersteuning, omdat deze de spiermassa ondersteunen, het hongergevoel tegen kunnen gaan en kunnen zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling.

Wanneer je start met NewFysic, bepalen wij aan de hand van jouw gegevens de juiste samenstelling van supplementen. Al onze supplementen zijn op natuurlijke basis. Naast de eiwit-en vezelsupplementen zijn ook de MultiV en Purify onmisbare supplementen bij het volgen van ons programma. Wij adviseren om deze te gebruiken tot je je streefgewicht hebt bereikt.

Hieronder leggen wij precies uit welke werking de supplementen hebben:

Eiwitsupplementen
Onze unieke combinatie van aminozuren en B-vitamines ondersteunen jouw spieren tijdens het afslanktraject, zorgen ervoor dat je geen honger gevoel ervaart en bevorderen een efficiënte vetstofwisseling, wat het afslankproces ondersteunt. Daarnaast bevatten de aminozuren ook chroom, wat ervoor zorgt dat je minder zoetbehoefte hebt en het verlaagt & stabiliseert de bloedsuikerspiegel.

Vezelsupplementen
Onze vezelcapsules zetten uit in de maag en gaan het hongergevoel tegen. Hierdoor zal het makkelijker zijn om je aan je voedingsplan te houden. Ook zorgen de vezels voor een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor je minder trek zal hebben. De vezels werken cholesterolverlagend en bevorderen ook de stoelgang.

 

Purify
Zowel bij de start als tijdens het afslanken komen er door vetafbraak gif- en afvalstoffen vrij. Purify is een kruiden- en mineralendrank die kan zorgen voor het sneller en effectiever afvoeren van deze stoffen. Purify ondersteunt de reinigende werking van de lever, bevordert de darmwerking en draagt bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte. Door de effectieve afvoer van de afvalstoffen kan dit detoxdrankje bijdragen aan je energielevel, geheugen en concentratievermogen.

MultiV
Iedereen moet voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen om jouw enzymen aan het werk te zetten. Enzymen zorgen ervoor dat je opgeslagen lichaamsvet verbrandt. Als je niet voldoende van deze vitamines en mineralen in je lichaam hebt, kan afvallen moeilijk worden. De MultiVsupplementen zijn er ter ondersteuning van jouw energieniveau en weerstand. Dit supplement dient ter aanvulling op jouw persoonlijke voedingsplan.

De MultiV is er in verschillende varianten, afhankelijk van je geslacht en leeftijd;
MultiV Fem voor vrouwen tot 55 jaar
MultiV Meno voor vrouwen in de overgang
MultiV Fem+ voor vrouwen vanaf 55 jaar
MultiV Max voor mannen tot 50 jaar
MultiV Max+ voor mannen vanaf 50 jaar

Wij hopen dat dit artikel goed uitlegt waarom de supplementen zo belangrijk zijn tijdens het volgen van NewFysic. Mocht je toch nog met vragen zitten, dan kan je altijd contact opnemen met een van onze voedingsdeskundigen door te mailen naar info@newfysic.nl.

 

Gelijk starten? Boek een intake!

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen