Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Slechte nacht gehad? Deze tips helpen je de dag (energiek) te overleven

2 september 2021

Slechte nacht gehad? Deze tips helpen je de dag (energiek) te overleven

Wie kent het niet: je ligt maar te woelen en te draaien en kan de slaap gewoon niet vatten. Het overkomt de besten, maar hoe kom je de volgende dag (energiek) door? Daar zijn een aantal trucjes voor die we graag met je delen.

En geen zorgen, vanavond mag je gewoon je bed weer in.

Ontbijt op tijd

Wacht na het opstaan niet uren met het nuttigen van je ontbijt maar eet juist binnen een uur nadat je wakker wordt. Eten geeft energie, en die heb je juist nodig op zo’n dag. Zorg ook dat je een gezond ontbijt eet vol proteïne. Die proteïne zet je lijf om in energie én zorgt ervoor dat je de rest van de dag niet naar iets ongezonds grijpt. En laten we eerlijk zijn: dat gebeurt nu eenmaal sneller als je moe bent.

Ga naar buiten

Je lichaam heeft zonlicht nodig om wakker te worden en wakker te blijven. Stap dus niet direct je auto in naar je werk maar loop eerst een blokje om. Loop tijdens de lunch een rondje buiten of ga buiten op een bankje zitten om je lunch op te eten in plaats van binnen in de kantine. Echt, zonlicht doet wonderen voor je energie en humeur.

Easy on the cafeïne

Je mag absoluut een kop koffie drinken, het kan je helpen je lijf nét die kickstart te geven die het nodig heeft. Maar drink er vooral niet e veel van: de energie dips die je na elk bakkie krijgt kun je niet gebruiken vandaag. Drink in plaats van koffie dus lekker een kopje thee of een glas fris of water.

Foto: Kinga Cichewicz via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen