Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Actie NewFysic kookschort

13 april 2021

Actie NewFysic kookschort

Wij hebben een super leuke actie voor jullie opgezet. Besteed 180 euro in onze Shop en krijg het NewFysic kookschort cadeau!  

Sparen op de vestiging

Klanten die NewFysic volgen op een van onze vestigingen kunnen ook sparen voor dit waanzinnige schort. Je krijgt bij elke 25 euro een stempel en bij 8 stempels heb je het schort al!

Geen zin om te sparen? Je kunt het schort ook kopen voor €12,95

De actie loopt t/m 30 mei. De volle spaarkaarten kun je inleveren t/m 7 juni. We hebben beperkte voorraad dus hiervoor geldt wel OP=OP.

Winactie: Win een 4-weken pakket!

Heb jij ons kookschort al in huis? Maak een foto van jezelf met ons schort aan en post de foto op Instagram of Facebook. Dit kan op je tijdlijn, in je stories of in onze Facebook Community. Tag hierin @newfysic en maak kans op een 4-weken pakket! Wij geven in totaal 3x een 4-weken pakket weg. Op 13 juni maken wij de winnaars bekend.

 

Wil jij op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Start bij vestiging

Start online

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen