Persoonlijke kerstgroet

21 december 2018

Persoonlijke kerstgroet

Beste NewFysic’er,

Rond deze tijd kijken ook wij maar al te graag terug op het afgelopen jaar. Wow, wat hebben jullie toch prachtige resultaten geboekt met de coaches! Elke dag weer mogen de coaches ervaren hoeveel enthousiasme, energie en positiviteit succesvol afvallen met zich meebrengt en dat dit niet altijd makkelijk is weten we. Echt.

Achter de strijd rondom het kwijtraken van overtollige kilo’s schuilen namelijk vaak hele persoonlijke verhalen. Juist die verhalen vormen vaak de basis én motivatie op weg naar een succesvol traject. Het vertrouwen dat we hierbij van jullie mogen ontvangen is onze dagelijkse drijfveer in het fantastische werk.

Geniet vooral de aankomende tijd van je succes; wees trots op wat je hebt bereikt en kijk vooruit. We are happy to help you!

Als steuntje in de rug hebben we ook dit jaar weer heerlijke kerstrecepten voor jullie samengesteld. Zo kun je ook tijdens de feestdagen afvallen én genieten van lekkere en feestelijke gerechten. Aangezien we als bedrijf steeds duurzamer willen worden delen we deze recepten alleen online. We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Dank voor jullie inzet, vertrouwen en bijzondere verhalen.

Namens het gehele NewFysic team wensen we jou heerlijke feestdagen toe en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Warme groet,

Marianne Baars

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen