Start nu met NewFysic en ga slank de feestdagen in

28 november 2018

Start nu met NewFysic en ga slank de feestdagen in

Waarom zou je wachten afvallen tot het nieuwe jaar? Voor starten met een gezonde levensstijl is het nooit te vroeg. Begin nu met NewFysic, en pas tijdens het kerstdiner in dat mooie jurkje dat je op het oog hebt.

 

Plan direct een intakegesprek in met een van onze diëtistes. Dat kan online of in een NewFysic vestiging bij jou in de buurt.

 

Afvallen onder begeleiding

Zit jij niet lekker in je vel en neem je je al tijden voor om een paar kilo’s af te vallen? Dan kan NewFysic je helpen. NewFysic is een gezonde en verantwoorde afslankmethode die past bij iedere levensstijl. De methode van NewFysic bestaat uit een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met hoogwaardige voedingssupplementen én persoonlijke begeleiding van een (online) coach. Zo voorkom je dat je enkel spiermassa verbrand, in plaats van vet.

 

Nooit te vroeg om te beginnen

Afvallen staat voor veel mensen op het goede voornemen-lijstje. Dat is uiteraard een geweldig streven, maar waarom zou je wachten tot na het vuurwerk, de oliebollen en champagne? Wachten zorgt er alleen maar voor dat je straks meer hebt om af te vallen, bovendien komt van uitstel dikwijls afstel.

 

Meteen beginnen

Bij NewFysic kun je direct starten met je afslankplan. Je persoonlijke coach stelt een persoonlijk voedingsplan voor je samen en begeleid je (al dan niet online) door het hele proces. In combinatie met supplementen heb je geen last van een hongergevoel en val je moeiteloos af. Kun je nu nog een reden bedenken om het afvallen uit te stellen?

 

Kies de manier die bij je past

Ben jij zo iemand die (druk, druk, druk) altijd onderweg is en weinig tijd heeft voor afspraken? Dan kun je een online intake plannen bij NewFsysic. Je sss en krijgt online begeleiding van je persoonlijke coach. Kijk jij iemand liever in de ogen voor je starst met het afslankplan? Dan kun je uiteraard ook een persoonlijke afspraak maken in een van onze vestigingen.

 

Foto: Roberto Nickson (@g) via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen