Stralend het huwelijksbootje in!💍

20 februari 2024

Stralend het huwelijksbootje in!💍

In de aanloop naar je grote dag, wil je niet alleen in de perfecte trouwjurk stralen, maar wil je ook vol zelfvertrouwen en energie zitten.


NewFysic biedt een unieke mogelijkheid om jou te helpen, je doelen te bereiken en er op je best uit te zien op je bruiloft. In deze blog duiken we dieper in op hoe het NewFysic traject jou kan helpen bij het afvallen voor een bruiloft en hoe jij stralend het huwelijksbootje instapt, zonder de noodzaak van sporten

Hier lees je meer tips naar een gezonder gewicht met een persoonlijke benadering. Een van onze voedingscoaches gaat samen met jou aan de slag om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Of je nu een paar kilo wilt verliezen of een grotere transformatie zoekt, jouw persoonlijke voedingsplan wordt volledig afgestemd op jouw doelen en leefstijl. Je gaat je niet alleen focussen op afvallen, maar we helpen je ook met het ontwikkelen van gezonde gewoontes op de lange termijn,  zodat je jouw streefgewicht langdurig kunt behouden.

 

Van binnen en buiten stralen

Gezonde, uitgebalanceerde voeding is niet alleen essentieel voor gewichtsverlies, maar ook voor een stralende huid. Een stralende huid op je trouwdag, dat begint van binnenuit. Onze heerlijke recepten en tips helpen hierbij. Denk aan hydratatie, het eten van veel groenten en de hulp van supplementen, zoals bijvoorbeeld onze  Omega 3&E. Met deze ingrediënten ga je met een nog grotere glimlach je trouwdag tegemoet, wetende dat je niet alleen in de perfecte jurk schittert, maar ook van binnen straalt!

Terwijl je kilo’s kwijtraakt, ontwikkel je, mede dankzij de ondersteuning van jouw persoonlijke coach een groeiend gevoel van zelfvertrouwen. Zo ben je zowel fysiek als mentaal op je allermooist en best tijdens je trouwdag! 

Of je nu net begint aan je afslankreis of al verder gevorderd bent, met NewFysic kun je vol vertrouwen en stralend de volgende stap zetten in je huwelijksavontuur. Laat je bruiloft niet alleen een viering van liefde zijn, maar ook van gezondheid en zelfvertrouwen.👰🏻‍♀️

Plan nu een gratis intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen