Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

De beste apps voor een (home) workout

24 november 2018

De beste apps voor een (home) workout

Aangezien we toch 24/7 aan onze telefoon vastgeplakt zitten, kunnen we ‘m maar beter voor iets nuttigs gebruiken ook: sporten. Dit zijn de leukste, beste en mooiste apps die je in beweging krijgen.

 

En het is nog leuk ook.

 

Nike Training Club

Volgens Nike heb je geen personal trainer meer nodig met deze app op zak. De app biedt meer dan 180 work-outs variërend in lengte en van krachttraining tot cardio en yoga. Je kunt per training een andere work-out kiezen of een persoonlijk fitnessplan voor je laten samenstellen. De app is geschikt voor alle niveaus; van amateur tot atleet.

Nike Training Club is beschikbaar voor iOs en Android.

 

Runkeeper

Houd jij van hardlopen? Dan kun je eigenlijk niet zonder Runkeeper. Druk op ‘start’ als je aan je rondje begint en de app houdt bij hoe lang, hard en ver je loopt. Aan het eind van elke loop geef je door middel van een smiley aan hoe matig, goed of slecht het ging. Ideaal om inzicht in je prestaties en vorderingen te krijgen.

Runkeeper is beschikbaar voor iOs en Android.

 

LEES OOK: Tips om ongemerkt meer te bewegen

 

Daily Butt workout

De naam zegt het al: deze app is all about the butt, oftewel de billen. Je kunt dagelijks kiezen uit een work-out van 5 of 10 minuten, afhankelijk van hoeveel tijd je hebt of in het shapen van je booty wilt stoppen. Als je t mij vraagt is dit een perfecte work-out om voor de tv te doen. Zet een van je favoriete series op en gaan!

Daily Butt workout is beschikbaar voor iOs en Android.

 

LEES OOK: Hoe kan ik mijn stofwisseling versnellen?

 

Sworkit

Deze app stelt een 6-weken programma voor je samen waarin je fitter en sterker wordt. Je kunt ook starten met aangeven hoevel minuten je tot je beschikking hebt, en Sworkit zorgt dan voor een passende work-out. Welke wordk-out je ook doet, Sworkit houdt je voortgang bij zodat je makkelijk terug kunt zien wat je allemaal la gedaan hebt en hoeveel sterker, fitter en energieker je bent geworden. Dit is een betaalde app, maar je kunt er de eerste 30 dagen gratis gebruik van maken om te kijken of het iets voor je is.

Sworkit is beschikbaar voor iOs en Android.

 

Pilates Anytime

Deze app zit werkelijk bomvol pilates lessen. Je kunt kiezen uit meer dan 2500 video’s waarin lessen voor beginners tot gevorderden worden gegeven en er komen dagelijks video’s bij. Heb je een keer geen bereik, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland bent of de wifi het nu eenmaal niet zo goed doet op zolder? Dan download je de lessen eenvoudig op je telefoon of tablet zodat je de lessen toch nog – zonder haperen – kunt volgen.

Pilates Anytime is beschikbaar voor iOs en Android.

 

Dit artikel werd geschreven door Merel (23), die onlangs begon aan haar eerste baan en zich rustig maar zeker losmaakt van haar (met bier gevulde) studentenleven. Samen met haar huisgenoten probeert ze door middel van de NewFysic methode wat rust en regelmaat in haar rijke sociale leven te krijgen.

Foto: Alexander Mils via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen