Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Het wekelijkse weegmoment was een goede motivator.”

17 april 2023

“Het wekelijkse weegmoment was een goede motivator.”

Ingrid: ”Ik heb veel soorten diëten geprobeerd zoals het koolhydraat arme dieet. Ondanks dat ik veel heb gesport mislukte iedere poging om op een gezond gewicht te komen. Totdat ik NewFysic leerde kennen via mijn schoonzus.

Mijn gewicht begon langzaam te dalen door de wekelijkse weegmomenten bij Eveline in Heemstede, de bijbehorende supplementen en het voedingsproductplan. Je hebt uit het voedingsproductplan een lijst met wat je mag eten voor ontbijt, tussendoortje en avondeten. Het wekelijkse weegmoment was een goede motivator. Hierdoor had ik een stok achter de deur, iemand die mij met iedere stap op weg aanmoedigde! Wat voor mij heel erg heeft geholpen zijn de supplementen in combinatie met de voeding zo bleef mijn suikerspiegel stabiel. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik geen honger gevoel had, waardoor ik gemakkelijk NewFysic kon blijven volgen. De recepten zijn heerlijk en je kunt alle kanten op met het boodschappenboekje. Hierdoor kan je kiezen wat je wilt bij iedere maaltijd, zodat je nog steeds lekker kunt blijven eten. Mijn favoriete gerecht is: runder reepjes met bimi.

Daarnaast is balans ook heel belangrijk tijdens het voedingsproductplan. Soms een wijntje of een chipje moet kunnen. Het is niet nodig om alle calorieën te tellen, hierdoor ik had persoonlijk minder de neiging om te snacken als ‘beloning’. Na een kleine 1,5 jaar ben ik 18 kg afgevallen! En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik raad NewFysic iedereen aan die wilt afvallen op een gezonde en verantwoordelijke manier!”

 

Wil jij, net als Ingrid, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen