Een prestatie die niet alleen mijn uiterlijk, maar ook mijn innerlijke kracht heeft versterkt.

15 februari 2024

Een prestatie die niet alleen mijn uiterlijk, maar ook mijn innerlijke kracht heeft versterkt.

Alicia: In januari 2023 besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te kiezen. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde een positieve verandering in mijn leven aanbrengen. Na eerder succes met NewFysic, besloot ik opnieuw te starten. Dit keer met nog meer vastberadenheid dan ooit tevoren. 

Voor mijn kennismaking met NewFysic had ik eigenlijk geen andere diëten geprobeerd. Mijn eerste ervaring met het NewFysic programma resulteerde in een indrukwekkend gewichtsverlies van 15 kilo.

De NewFysic-vestiging in Leiden werd mijn tweede thuis en mijn coach, Marloes Hansen, speelde een essentiële rol in mijn reis. Haar begeleiding ging verder dan alleen fysieke aspecten; ze was er ook om me mentaal te ondersteunen.

Ik kan met trots vertellen dat ik sinds januari 2023 30 kilo ben afgevallen. Een prestatie die niet alleen mijn uiterlijk, maar ook mijn innerlijke kracht heeft versterkt. De reis met NewFysic was niet altijd gemakkelijk, maar het was zeker de moeite waard. De eerste weken waren een aanpassing, maar naarmate ik vorderde, werd alles normaal en zelfs aangenaam. Het programma bood niet alleen een effectieve methode om af te vallen, maar het veranderde ook mijn kijk op gezondheid en welzijn. 

Mijn coach, Marloes, was mijn grootste steunpilaar. Haar begeleiding ging verder dan alleen het fysieke aspect; ze hielp me ook mentaal. De persoonlijke aandacht en ondersteuning maakten echt het verschil. Gelukkig waren er meer ups dan downs tijdens mijn NewFysic-reis. Het zien van positieve resultaten en mijn groeiende zelfvertrouwen gaven me de kracht om door te zetten, zelfs tijdens uitdagende momenten. 

Een van mijn favoriete gerechten tijdens het programma is zonder twijfel de NewFysic pizza. Een heerlijke traktatie die perfect paste in mijn gezonde levensstijl.

Zou ik NewFysic aanraden? Absoluut! Aan iedereen die wil afvallen of simpelweg zijn gewicht wil behouden. Mijn reis met NewFysic heeft mijn leven positief veranderd. Mijn reis met NewFysic was een reis naar zelfontdekking, kracht en gezondheid. Als jij ook op zoek bent naar een effectieve en ondersteunende manier om je gezondheidsdoelen te bereiken, overweeg dan zeker NewFysic. 

Wil jij, net als Alicia, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen