“Uiteindelijk was deze afvalrace totaal niet lastig en zelfs best wel leuk!”

27 mei 2021

“Uiteindelijk was deze afvalrace totaal niet lastig en zelfs best wel leuk!”
“Ik wist simpelweg niet wat gezond eten was.”

Jitske: “In mei 2020 zag ik mezelf op en foto staan en had ik genoeg van hoe ik er op dat moment uitzag. Ik was niet blij met mijn lichaam. Tot oktober 2020 was ik zelfstandig bezig geweest met afvallen, maar dit lukte niet. Dit was simpelweg omdat ik geen verstand had van wat gezond eten was en ook had ik geen goede stok achter de deur.  Toen raadden een aantal vriendinnen van mij NewFysic aan, die waren hier al heel enthousiast over. De volgende dag maakte ik een afspraak bij Irene Praaning in Groningen en die vrijdag begon ik met dé appeldag. Half oktober woog ik nog 85 kilo en begin februari nog maar 65 kilo. Dankzij de goede kennis van mijn coach, de goede stok achter de deur door de wekelijkse weegmomenten en de grote hoeveelheid fantastische recepten online, was deze afvalrace totaal niet lastig en zelfs best wel leuk! Zo vaak mogelijk probeerde ik een nieuw recept uit en ze zijn allemaal lekker! Mijn favoriete recept is by far de Courgette pasta pesto. Waarom? Binnen 20 minuten klaar dus erg makkelijk, boordevol groenten en de lekkerste pesto die er bestaat! Daarnaast is elk NewFysic recept voor mij ook aan te passen naar een glutenvrije variant en dus ook fijn voor mijn glutenintolerantie.

Kortom; Weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Schrijf je dan vandaag nog in bij een van de vele vestigingen van NewFysic!”

 

Wil jij, net als Jitske, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen