“NewFysic is mijn nieuwe leefstijl geworden.”

"Ik zeg gewoon doen, succes iedereen!."

Anja: “Ik ben Anja van Elswijk en volg NewFysic in Hillegersberg bij mijn coach Ingeborg. Op dit moment ben ik een jaar bezig met NewFysic en ben al 23 kilo kwijt! Een vriendin gaf aan dat zij NewFysic wel iets voor mij vond, toen ben ik wat informatie over de methode gaan opzoeken en ben ik erg nieuwsgierig geworden wat NewFysic voor mij kon betekenen. Ook dacht ik: ‘Ik heb niets te verliezen.’ Dat was het moment dat ik een afspraak heb gemaakt bij NewFysic. Ingeborg maakte mij bij het kennismakingsgesprek al snel enthousiast en heeft mij overtuigd om de uitdaging aan te gaan.

Het gaat mij heel goed af, en door de leuke recepten kan ik nog steeds heerlijk eten! De recepten uit het boek zijn ook makkelijk te maken, ik maak er elke dag gewoon een feestje van. NewFysic is mijn nieuwe leefstijl geworden. Natuurlijk heb ik ook zo mijn moeilijke momenten en ups en downs, maar daarna gaan we gewoon weer door. Ik ben bijna op mijn streefgewicht maar ook daarna gaan ik gewoon door met deze nieuwe leefstijl.

Mijn coach Ingeborg begeleidt mij altijd super goed, en even een gezellig praatje is er ook altijd, ze neemt echt de tijd. Ik hoop dat ik op deze manier jullie enthousiast heb gemaakt om ook te gaan beginnen. Ik zeg gewoon doen, succes iedereen! Als ik het kan kan jij het zeker.”

 

De TOEN en NU foto van Anja. 

Wil jij, net als Anja, je ook weer fit en energiek voelen door op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een Gratis intake

 

Heb jij NewFysic ook gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Andere verhalen

"Toen ik afgelopen zomer mijn kleding niet meer paste en ik niets leuk vond staan, was de maat vol"

Judith volgt al sinds haar 18e verschillende diëten. Nu – 30 jaar later – is h...

"Ik wist niet dat ik dit doorzettingsvermogen in mij had!"

Malou stelde samen met haar coach Barbara kleine en grote doelen. Een jaar later blikt zij...

Met ups en downs naar een topresultaat!

“Mijn zelfvertrouwen was ver onder nul toen ik met lood in mijn schoenen naar NewFys...

“De wekelijkse weging werkt echt als een stok achter de deur.”

“Zelfs met een te langzaam werkende schildklier lukt het afvallen met NewFysic”...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag