Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“NewFysic is mijn nieuwe leefstijl geworden.”

11 maart 2021

“NewFysic is mijn nieuwe leefstijl geworden.”
"Ik zeg gewoon doen, succes iedereen!."

Anja: “Ik ben Anja van Elswijk en volg NewFysic in Hillegersberg bij mijn coach Ingeborg. Op dit moment ben ik een jaar bezig met NewFysic en ben al 23 kilo kwijt! Een vriendin gaf aan dat zij NewFysic wel iets voor mij vond, toen ben ik wat informatie over de methode gaan opzoeken en ben ik erg nieuwsgierig geworden wat NewFysic voor mij kon betekenen. Ook dacht ik: ‘Ik heb niets te verliezen.’ Dat was het moment dat ik een afspraak heb gemaakt bij NewFysic. Ingeborg maakte mij bij het kennismakingsgesprek al snel enthousiast en heeft mij overtuigd om de uitdaging aan te gaan.

Het gaat mij heel goed af, en door de leuke recepten kan ik nog steeds heerlijk eten! De recepten uit het boek zijn ook makkelijk te maken, ik maak er elke dag gewoon een feestje van. NewFysic is mijn nieuwe leefstijl geworden. Natuurlijk heb ik ook zo mijn moeilijke momenten en ups en downs, maar daarna gaan we gewoon weer door. Ik ben bijna op mijn streefgewicht maar ook daarna gaan ik gewoon door met deze nieuwe leefstijl.

Mijn coach Ingeborg begeleidt mij altijd super goed, en even een gezellig praatje is er ook altijd, ze neemt echt de tijd. Ik hoop dat ik op deze manier jullie enthousiast heb gemaakt om ook te gaan beginnen. Ik zeg gewoon doen, succes iedereen! Als ik het kan kan jij het zeker.”

 

De TOEN en NU foto van Anja. 

Wil jij, net als Anja, je ook weer fit en energiek voelen door op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een intake

 

Heb jij NewFysic ook gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen