“Met 45 kg minder lichaamsgewicht ben je inderdaad een ander mens, letterlijk en figuurlijk.”

2 september 2021

“Met 45 kg minder lichaamsgewicht ben je inderdaad een ander mens, letterlijk en figuurlijk.”

 

“Het lijkt wel een mindfuck, ik eet lekker en heel vaak en toch val ik af.”

Jolanda: “Toen ik binnenkwam voor mijn intakegesprek bij NewFysic in juli 2020, woog ik 112 kg. Ik had al van kleins af aan veel diëten gevolgd, op 3 jarige leeftijd werd ik al door de kinderarts doorverwezen naar een diëtiste omdat ik teveel overgewicht had. Iets waar de rest van mijn gezin overigens helemaal geen last van had. Ik heb diëten gevolgd waarbij je continu honger had, geen koolhydraten mocht eten et cetera. Je zou je bijna kunnen afvragen welk dieet ik niet heb gevolgd. Daarnaast heb ik 14 jaar geleden een maagverkleining gehad, maar ook dat had helaas niet het gewenste effect.

Mijn zus was met veel succes flink afgevallen met NewFysic. Toch was dat geen garantie voor mij, want ieder mens zit nou eenmaal anders in elkaar. Daarbij gebruik ik verschillende medicijnen die ook invloed hebben op je gewicht. Maar daarmee rekening houdend, ging ik samen met mijn coach Marleen het avontuur aan.

Bij een lichaamsgewicht van 80 kg was ik eigenlijk al tevreden, de laatste keer dat ik dit gewicht had was ik nog maar 10 jaar oud. Maar ik wilde toch nog even door, want het kostte me eigenlijk helemaal geen moeite.

Twaalf maanden na mijn intakegesprek geeft de weegschaal 67 kg aan. Met 45 kg minder lichaamsgewicht ben je echt een ander mens; letterlijk en figuurlijk. Dit resultaat had ik nooit durven dromen! Het lijkt wel een mindfuck, ik eet lekker en heel vaak en toch val ik af.

Na een jaar NewFysic kun je wel zeggen dat ik een compleet nieuwe lifestyle heb. Uiteraard heb ik de NewFysic ‘spelregels’ goed gehanteerd maar naast deze ondersteuning moet je het wel zelf doen. En dat is dan ook de enige en juiste weg die het langste duurt en geen jojo-effect oplevert.

Ik sta nu veel steviger in mijn schoenen, al is het soms nog even wennen. Als ik mijn silhouet zie in de weerspiegeling van een winkelraam dan herken ik mezelf daar niet in. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van tijd.. Ik ben van kledingmaat 48/50 naar maat 38 gegaan. Niks meer passen uit je eigen kledingkast is nog nooit zo leuk geweest. Ook is mijn medicijngebruik drastisch verminderd, hoe fijn is dat!

Dit gewichtsverlies was nooit gelukt zonder de positieve ondersteuning van mijn coach Marleen Spruijt, want zij was degene die elke week weer een antwoord had op mijn vragen.

 

 

Wil jij, net als Jolanda, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen