Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Ik voel mij super goed, fit en ik straal weer.”

21 oktober 2021

“Ik voel mij super goed, fit en ik straal weer.”

Mandy:”Al jaren schommelde ik met mijn gewicht. Telkens bleef ik tegen mezelf zeggen ‘maandag ga ik echt weer beginnen met gezond eten’. Ondanks het feit dat ik al heel veel aan het sporten was, lukte het maar niet om die gezonde levensstijl aan te houden. Mijn vriendin was een aantal weken eerder gestart bij NewFysic. De kilo’s vlogen eraf bij haar, dat wilde ik ook!

In april 2021 ben ik dan ook gestart bij NewFysic in Heemstede, onder begeleiding van mijn lieve coach Eveline. Vanaf het begin heb ik wel tegen haar gezegd dat ik niet zeker wist of mijn levensstijl op dat moment ging bijdragen aan het afvallen. Ik wilde namelijk heel graag afvallen maar ik genoot ook heel erg van leuke feestjes, een wijntje (of twee) en lekker eten. Toch ben ik vol goede moed begonnen en merkte ik gelijk dat het heel goed ging. Steady en langzaam gingen de kilo’s eraf. Doordeweeks volledig NewFysic en in het weekend kon ik nog steeds genieten van een drankje en iets lekkers. Dit was voor mij heel goed vol te houden! Op die manier ben ik in ongeveer 3 maanden tijd 8 kg afgevallen. Ik voel mij super goed, fit en ik straal weer.

Terugvallen in oude gewoontes blijft mijn valkuil. Gelukkig kan ik nog steeds af en toe terugkomen bij mijn coach en zo blijf ik een stok achter de deur houden. Super fijn. Ik kan NewFysic dan ook aan iedereen aanraden!”

 

Wil jij, net als Mandy, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen