“Ik heb meer energie en voel mijzelf prachtig in mijn nieuwe jurk met spaghettibandjes.”

 

“Nu we toch in lockdown zaten en de verleiding tijdens de sociale gelegenheden wegviel, leek dit het perfecte moment. “

Ashlyn: “Voorheen bleef ik maar uitstellen: ’Na de zomer ga ik weer opletten.’ ‘Na al die kerstdiners wel weer minder uiteten.’ ‘Dat ene chocolaatje na het avondeten, moet toch niet het probleem zijn?’

Ondanks dat ik mijn lichaam en vormen mooi vond en mijn kleding kocht op basis van wat paste bij mijn lichaam, was ik er toch altijd mee bezig. Mijn armen waren mijn grootste onzekerheid, dan probeerde ik weer eens een jurkje met spaghettibandjes en baalde ik toch weer van mijn armen.

Ik kreeg de uitdaging om NewFysic uit te proberen onder begeleiding van Eveline Alho, bij NewFysic Heemstede. ‘Let’s do this’, dacht ik. Een streefgewicht had ik niet echt, ik wilde vooral mijn discipline en lichamelijke ontwikkelingen uittesten. Nu we toch in lockdown zaten en de verleiding tijdens de sociale gelegenheden wegviel, leek dit het perfecte moment.

Ervaring newfysic Heemstede

De weegmomenten gaven mij een enorme boost om door te gaan. Door de resultaten die ik steeds te zien kreeg maar ook door de fijne begeleiding van Eveline. Haar werkwijze is realistisch, begripvol, lief, streng en onwijs motiverend.

Wat ik vooral geleerd heb is dat ik heel veel dingen at en dronk waarvan ik dacht dat het gezond of ‘gezonder’ was, maar dat helemaal niet bleek te zijn. Met behulp van de NewFysic recepten eet je zuiver en gezond en leer je steeds meer lekkere gerechten te bereiden. Ook ben ik van mening dat de supplementen zeker een positief effect hebben in dit proces, geen hongergevoel en geen enkele verleiding was mij te groot.

Nu 3 maanden verder en 9 kg lichter, ben ik meer dan tevreden met mijn behaalde resultaten. Ik heb meer energie en voel mijzelf prachtig in mijn nieuwe jurk met spaghettibandjes.”

 

Wil jij, net als Ashlyn, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

Andere verhalen

"Doordat ik me zo goed ben gaan voelen ben ik ook gestart met sporten, dit had je mij 1 jaar geleden echt niet zien doen. "

  “Het afvallen is natuurlijk geweldig maar je zo fit en goed voelen door gezon...

"Ik ging er niet van uit dat het zó goed en gemakkelijk zou gaan"

  “Het voelt niet eens als een dieet, het is gewoon een nieuwe levensstijl.R...

"Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar"

“Ik was niet meer blij met mijn spiegelbeeld en de manier hoe ik leefde.” ...

“De mooiste bevestiging is dat mijn arts mijn medicatie naar beneden kon bijstellen!”

  “Ik ben super toegewijd en gemotiveerd en dat komt absoluut door de ondersteu...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag