“Ik heb geen moment spijt gehad dat ik drie jaar geleden de NewFysic vestiging ben binnengestapt.”

1 oktober 2021

“Ik heb geen moment spijt gehad dat ik drie jaar geleden de NewFysic vestiging ben binnengestapt.”

Irene: “Mei 2018 liep ik voor het eerst een NewFysic vestiging binnen. Met een gewicht van 136 kg en een torenhoge bloeddruk was ik echt toe aan verandering. Ik was een beetje sceptisch, ‘het zoveelste dieet wat ik zou gaan proberen’. Eigenlijk overwoog ik een gastric bypass, maar wilde toch het nog één keer proberen. Met het boodschappenboekje en veel informatie rijker ging ik weer op huis aan. NewFysic is zeker geen dieet, maar een nieuwe levensstijl en vol goede moed ging ik daarmee aan de slag.

Een week later ging ik voor de eerste keer wegen en bleek ik 1,7 kg afgevallen. Zo, het begin was er. Iedere week ging ik naar mijn lieve coach Lidia. Zij had goede tips recepten en tissues voor de tranen bij de moeilijke momenten. We hebben zelfs samen staan juichen toen mijn gewicht onder de honderd kwam!

Door NewFysic ben ik 50 kg afgevallen in anderhalf jaar tijd. Het is inderdaad een nieuwe levensstijl geworden. Ik kan weer veel makkelijker bewegen, lekker wandelen en fietsen. Ik heb de balans nu helemaal gevonden, in het weekend  mag ik soms iets extra en doordeweeks doe ik normaal. Zo blijf ik op gewicht.

Nu ben ik lid voor life en ga ik om de twee maanden nog langs voor controle. Dat is voor mij een stok achter de deur. lk hoop andere mensen ook te stimuleren om de knop om te zetten naar een gezonde levensstijl. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik drie jaar geleden de NewFysic vestiging ben binnengestapt!”

 

Wil jij, net als Irene, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen