Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Door het gewichtsverlies voel ik me echt veel beter.”

11 februari 2021

“Door het gewichtsverlies voel ik me echt veel beter.”
"Nooit had ik gedacht dat het me zou lukken! Natuurlijk had ik ook moeilijke momenten, maar over het algemeen is het concept van NewFysic goed vol te houden"

Hilde: “Al jaren probeerde ik overtollige kilo’s kwijt te raken en natuurlijk wist ik heel goed hoe dat moest. Maar niet heus! Uiteindelijk werd ik alleen maar dikker. Het bekende jojo-effect resulteerde in bijna 89 kilo schoon aan de haak met mijn 1.68 lang. Toen ik op een gegeven moment een foto van mezelf zag, schrok ik me wezenloos. Was ik dat??

Tijdens een ladies-night in de Dorpsstraat ontmoette ik Lidia Pronk, vestigingsmanager van NewFysic Zoetermeer. We hadden gelijk een klik. Dat was voor mij best belangrijk. De knop ging om. Dit was hét moment om te starten en wat was ik blij met haar als voedingscoach! Zij motiveerde me wekelijks op een prettige manier. Ook als het resultaat wat tegenviel. Als ervaringsdeskundige weet zij namelijk precies wat de valkuilen zijn.

Het resultaat is dat ik nu 71 kilo weeg! Nooit had ik gedacht dat het me zou lukken! Natuurlijk had ik ook moeilijke momenten, maar over het algemeen is het concept van NewFysic, anders en gezond eten, goed vol te houden.

Maximaal eten … dus 6x per dag … heb ik ook echt van Lidia geleerd. Want dat was best een dingetje bij mij. Vaak had ik het idee dat ik te veel at. Dus liet ik soms ‘s avonds het tussendoortje staan. Maar dat doe ik niet meer.

Mijn favoriete recept is de Piri-piri kip. Maar ook de gevulde puntpaprika’s zijn heerlijk! Eigenlijk zijn er heel veel lekkere recepten en alles is makkelijk klaar te maken. Op zondagochtend maakt mijn man vaak een klein volkoren pannenkoekje met Griekse yoghurt, blauwe bessen en Stevia. Daar kan ik echt van smullen en het mag zo af en toe!

Mijn favoriete supplement is MenoFysic, dat voor mij echt een ongelofelijk verschil maakt! Het resultaat? Geen hartkloppingen, nachtelijke opvliegers, stemmingswisselingen, neerslachtigheid en prikkelbaarheid meer. En ik slaap ook weer heerlijk!

Door het gewichtsverlies voel ik me echt veel beter. Ik vind het weer leuk om kleren te kopen en durf nu naar mezelf te kijken in de spiegel van een pashokje. Weg met die grote tenten om mijn lichaam te verbergen!  Eindelijk ben ik weer blij met mezelf!”

 

De TOEN en NU foto van Hilde. 

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen