“Ik heb het afvallen met NewFysic als heel makkelijk ervaren.”

7 september 2021

“Ik heb het afvallen met NewFysic als heel makkelijk ervaren.”

 

“Ik ben super trots dat het mij gelukt is”

Annie: “Toen ik steeds meer last kreeg van mijn knieën, wist ik dat er echt wat moest gebeuren. Zo ben ik in juli 2020 samen met mijn vriendin bij coach Marleen in Barendrecht gestart. Marleen heeft mij geholpen om in ongeveer driekwart jaar 24 kg af te vallen, van 90 kg naar 66 kg.

Marleen heeft mij heel fijn geholpen en ook aan mijn vriendin heb ik heel veel steun gehad. Ik heb het afvallen met NewFysic als heel makkelijk ervaren, ook heb ik eigenlijk geen ups en downs gekend. Zelfs niet met de feestdagen, terwijl dat me vrij lastig leek van tevoren.

Door het receptenboek te kopen en telkens de recepten mee naar huis nemen die op de toonbank liggen ging het allemaal heel makkelijk en kon ik lekker blijven eten. Ik deed steeds voor drie dagen boodschappen vooruit, met recepten uit het kookboek of met de recepten van de website. Natuurlijk ondersteunden ook de supplementen uit het maandpakket.

Wat mijn favoriete recept is vind ik héél lastig om te zeggen, er zijn zoveel lekkere dingen. Maar als ik echt 1 gerecht moet kiezen dan is het de vissoep.

Toen ik al heel veel was afgevallen kwam mijn buurvrouw naar me toe om te vragen hoe ik zo was afgeslankt en dat ze vond dat ik er zo goed uitzag. Uiteraard heb ik haar verteld dat ik dit met NewFysic heb gedaan. Ik heb haar uiteindelijk ook zover gekregen om met NewFysic te starten en ze is inmiddels al 10 kg kwijt!

Ik ben super trots dat het mij gelukt is en ik raad iedereen, die op een prettige en duurzame manier wil afvallen, aan om NewFysic te doen.

 

 

Wil jij, net als Annie, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen