Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Nu, 7 maanden later, ben ik 29 kg afgevallen! Ik ben er erg trots op, maar ik ben er nog niet.”

12 november 2021

“Nu, 7 maanden later, ben ik 29 kg afgevallen! Ik ben er erg trots op, maar ik ben er nog niet.”

Jennie: “Ik ben gestart met NewFysic omdat er een flinke ommezwaai moest komen omtrent mijn gewicht. Ik was nu op mijn hoogste gewicht ooit. Daar moest echt wat aan gebeuren!

Ik heb eerdere diëten gevolgd, een crashdieet en een dieet waarbij ik calorieën moest tellen. Daarnaast heb ik nog een tijdje bij een diëtist gelopen. Maar dat had helaas niet het gewenste effect.

Zelf werk ik in de Biltstraat in Utrecht, waar NewFysic ook gevestigd zit. Zo liep ik op een dag Manja van NewFysic Utrecht tegen het lijf. We hadden het erover dat de lockdowns niet alleen op sociaal vlak heftig waren maar dat veel mensen hierdoor ook aankwamen in gewicht. Ik heb een eigen bedrijf wat ook twee keer heeft moeten sluiten door de lockdown en dat neemt behoorlijk wat stress met zich mee. Helaas heeft die periode er onder andere voor gezorgd dat het met mijn gewicht de spuigaten uitliep.

Zo kwam ik bij NewFysic Utrecht terecht en ben ik op 21 april gestart met de welbekende appeldag. Nu, 7 maanden later ben ik 29 kg afgevallen! Ik ben er erg trots op, maar ik ben er nog niet. Nog 5 kg en dan is mijn eerste doel bereikt. Omdat er erg veel af moet hebben we 2 doelen gesteld om de finishlijn overzichtelijk en haalbaar te maken. Voor het tweede doel moet er nog minimaal 14 kg af.

De wekelijkse coaching is voor mij een thuiswedstrijd omdat ik die dag toch al op de zaak ben. Dit maakt het voor mij extra prettig om NewFysic te volgen. Daarnaast is mijn voedingsplan een duidelijk en makkelijk schema. Dit werkt voor mij heel goed want ik heb structuur nodig. Het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. In mijn voedingsplan staat wat ik mag hebben op een dag, zelf kan ik dan kiezen waar ik die dag zin in heb om te eten. Even de recepten checken en daar zit altijd wat lekkers tussen! Een van mijn favoriete recepten is de salade van spinazie en kalkoenfilet. Deze heb ik van de zomer vaak gegeten. Snel klaar, niet te veel ingrediënten en met een warme dag lekker fris!

Ups en downs zijn er altijd. De ups zijn uiteraard de leukste! Bijvoorbeeld dat ik na mijn vakantie van 2,5 week in Italië slechts 7 ons was aangekomen. Daarentegen kan het ook voorkomen dat het resultaat soms tegenvalt, ook al had je een goede week. Als het een keer een week tegen zit, is het goed om de tegenvallende cijfers ook onder ogen te zien. Manja heeft me geleerd dat er naast het nuttigen van voedsel nog heel veel andere kleine dingen van invloed kunnen zijn op dat moment. Het is en blijft een momentopname. Wat motiverende woorden en weer de start met een nieuwe week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Ik raad NewFysic vooral aan bij anderen omdat je zelf mag beslissen wat je wilt eten. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je aan het diëten bent. Het is het aanleren van de juiste porties nuttigen, vaste eetmomenten creëren en afwegingen maken en balansen als je wel een keer wat ongezonds gaat eten.”

Wil jij, net als Jennie, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen