Na 30 jaar strijd heb ik nu mijn eigenwaarde terug!

Yolanda Mulder: “In 30 jaar tijd heb ik werkelijk alle diëten wel geprobeerd. Bij alle pogingen heb ik in deze lange periode eigenlijk 24/7 de drang gehad om te eten. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat had ik echt honger.

Van diverse diëten viel ik ook zeker wel af, maar voor mij was de drang naar eten altijd aanwezig. Als ik dan op mijn streefgewicht was, viel ik vaak weer terug in mijn oude eetpatroon, waardoor ik heel snel eetbuien kreeg en de kilo’s er zo weer aanzaten.

Op een dag vertelde mijn zusje mij dat ze was begonnen bij NewFysic en de weken hierna viel zij heel goed af. Ze voelde zich zelfs schuldig om mij te vertellen hoe goed het ging en wat ze allemaal mocht eten (en dat alles zonder honger gevoel)!

Ik raakte steeds meer met mijzelf in de knoop, tot op een avond mijn zusje mij belde en vertelde dat zij en haar man mij wilden helpen: ik kon ook NewFysic gaan volgen! We hebben samen een afspraak gemaakt in Maarssen bij Ilona van Kessel. 13 december 2019 ging ik vol goede moed naar mijn intakegesprek.

Vanaf het eerste moment voelde alles direct goed. Alleen mijn eerste weging was een heftig moment: ik woog 104kg en zo zwaar was ik nog nooit geweest. Maar door het positieve gesprek met Ilona ging ik toch weg met het juiste gevoel: dit gaat mij lukken! Eerst proberen om onder de 100kg te komen en dan stap voor stap op naar mijn streefgewicht.

Diezelfde dag heb ik de boodschappen gehaald, passend bij mijn nieuwe eetpatroon en leefwijze, en de volgende dag ben ik gestart. Ik ben echt voor mijn eerste ontbijtje gaan zitten na het nemen van mijn supplementen en voor het eerst genoot ik oprecht van het eten. Ook van de tussendoortjes, de lunch en het avondeten genoot ik met volle teugen. Alles was lekker!

En het fijnste was: ik had daarna geen drang om nog meer te moeten eten. Mijn hongergevoel is vanaf dag 1 eigenlijk gelijk verdwenen. Bij het avondeten eet ik wel erg veel groente, maar dit mag ook! Voor de variatie eet ik de ene ochtend crackers en de andere ochtend een melkproduct met ontbijtgranen. Ook sla ik nooit een tussendoortje over en eet ik van alles het maximale.

 

 

 

 

Ik weer een beetje trots op mezelf!

Na 3 weken had ik mijn eerste weging en oh, wat was dat spannend!  Dit is normaliter elke week, maar vanwege de reisafstand ga ik om de 3 weken. Het wegen maakte me blij, super trots was ik! Zo snel al goed afgevallen, dat voelde fantastisch, samen met de positieve woorden en steun van de coach en mijn zusje. Wat was dit super: ik viel gewoon af door juist te eten en mijn eetpatroon te veranderen. Mijn weegmomenten waren voor mij echt iets om naar uit te kijken. Het afvallen ging heel goed. Ik heb mezelf volledig aan mijn voedingsplan gehouden. De goede uitleg over de wegingen en de positieve opmerkingen van Ilona hebben mij ook heel goed gedaan.

Wat naast het afvallen voor mij lichamelijk heel positief veranderd is, is dat ik bijna geen migraine meer heb en nog nauwelijks medicijnen gebruik. En dit terwijl ik vroeger 3 keer per dag medicijnen in moest nemen om mijn migraine te onderdrukken! Daarnaast heb ik tot nu toe geen moment gedacht dat ik met de zoveelste lijnpoging bezig was.

Nu 5 maanden later geniet ik nog steeds van elke maaltijd en neem ik er nog steeds de tijd voor. Ik eet de lekkerste dingen zoals verse zalm, kip met rauwe ham van de grill en heel veel groente uit de wok. Qua koolhydraten varieer dagelijks met rijst, macaroni, couscous en andere volkoren opties. Omdat mijn eten nu zo anders en lekker is, heb ik nog geen moment gedacht dat ik wil snoepen. Het is zelfs mogelijk om voor visite chocolade in huis te halen zonder het op te willen eten.

Heel recent had ik weer een weging en wow, wat was die weer spannend, want ik hoopte die dag op een bepaald aantal kilo’s afgevallen te zijn. En YES, het is gelukt, dus 3 trotse dames in Maarssen. Mijn zusje was inmiddels al op haar streefgewicht en doordat ze de leefwijze van NewFysic te blijven volgen, blijft ze heel goed op gewicht.

Ik ben super trots dat het mij gelukt is zo goed af te vallen. Ik weet zeker dat ik mijn nieuwe NewFysic-eetpatroon en -leefwijze aan blijf houden en dat ik de tijd blijf nemen te genieten van alles wat ik eet.

Monique bedankt💋, Ilona van Kessel NewFysic Maarssen bedankt💋, NewFysic bedankt! 👍 Ik heb mijn eigenwaarde weer terug en ben weer een trots op mezelf.”

 

 

 

 

Andere verhalen

"Het is een nieuwe 'way of life' voor mij geworden."

"NewFysic heeft ervoor gezorgd dat ik drie kledingmaten minder heb. Het geeft je meer ener...

''Als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je meer bereiken dan je denkt."

Mijn nieuwe profielfoto is een afbakening van een elf maanden lang traject om mijn lifesty...

“Ik weet nu wat ik kan eten en dat het vooral om balans draait.”

“NewFysic is een makkelijk, lekker en gezond dieet.”...

Met ups en downs naar een topresultaat!

“Mijn zelfvertrouwen was ver onder nul toen ik met lood in mijn schoenen naar NewFys...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag