Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

‘Ik vind mezelf de moeite waard, écht!’

1 november 2016

‘Ik vind mezelf de moeite waard, écht!’

Ze is verzorgd en schenkt veel aandacht aan haar uiterlijk. Met het dragen van steeds iets wijdere kleding, viel het haast niet op dat de kilo’s erbij slopen.

Ik woog op een gegeven moment meer dan negentig kilo. Zeker na de overgang slopen de kilo’s erbij. Ik zag er best okay uit en nam het dragen van steeds wijdere kleding voor lief. Maar toen werd ik oma van een tweeling en ik wilde energiek genoeg zijn om op die kleintjes te passen. Ik was tenslotte pas begin vijftig!

Tijdens het winkelen in de van Baerlestraat in Amsterdam zag ik altijd het pand van NewFysic. Ik herkende het en wist dat een aantal kennissen van mij succesvol was afgeslankt via hun methode. Als ik ooit nog iets ga proberen dan is het via NewFysic en dan neem ik mijn dochter Kim mee, zei ik tegen mezelf. Toen ik samen met haar toevallig ook nog langs een andere vestiging reed, was er geen ontkomen aan: we gaan en wel nu meteen.

We werden warm onthaald en er was gelijk een klik. De coach gaf ons het laatste zetje dat we nodig hadden. “Dit gaan we samen aanpakken” zei ze en dat voelde heel prettig en vertrouwd. Mijn lijf en eetpatroon werden in kaart gebracht en ik werd gewogen en gemeten. Ik kreeg een persoonlijk voedingsplan en een boodschappenlijst met gewone producten uit de supermarkt. Niet te ingewikkeld dus. Ik had al zoveel geprobeerd maar ik wist vanaf het begin: dit kan ik.

Vooral met tennissen merk ik dat ik zoveel ben afgevallen. Ik ben niet meer buiten adem en voel me zoveel fitter. De recepten van NewFysic hangen in de keuken. Vriendinnen bellen me geregeld om te vragen wat ik eet en dan app ik ze mijn NewFysic recept voor die avond. Dan eten we allemaal hetzelfde, maar ieder in hun eigen huis. Grappig toch? En gezellig bovendien.

Het is de combinatie van de voedingssupplementen en het eten waardoor je je fit voelt. Jezelf voldoende aandacht geven is heel belangrijk. Met deze manier van afslanken doe je dat. Ik vind mezelf de moeite waard, dat meen ik echt!’

Anita Pouw (53 jaar) moeder van vier kinderen

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar mae@newfysic.nl ovv Mijn verhaal en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen