Persoonlijke begeleiding

28 februari 2017

Persoonlijke begeleiding

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met je coach ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

Er zijn al meer dan 40 NewFysic vestigingen door heel Nederland en we blijven groeien. Met als doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden gezond, verantwoord en effectief af te slanken.

We kijken goed naar jouw lichaam, levensstijl en je eetgewoonten. Want alleen als we je goed kennen en weten wat jou beweegt, kunnen we een passend voedingsplan samenstellen. Een aanpak die je, tezamen met de NewFysic voedingssupplementen, energie geeft en ervoor zorgt dat je het goed volhoudt.

Ons team bestaat uit een arts, diëtisten en voedingscoaches. Deskundigen die er samen met jou niet alleen voor zorgen dat je slank wordt, maar ook slank blijft. Dit blijvende resultaat is het gevolg van een zorgvuldig afbouwtraject in de vorm van een schakelprogramma. Stap voor stap went jouw lichaam aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen