Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“De wekelijkse coaching was een stok achter de deur”

18 juni 2021

“De wekelijkse coaching was een stok achter de deur”

 

“Ik probeerde mij te focussen op wat ik wel mocht en niet op wat er niet mocht”

 

Pleun: “Ik was al een aantal keer zelf een paar kilo afgevallen, doormiddel van het tellen van calorieën met een app, maar toch kwam dit er ook snel weer bij. Ik wilde het graag echt aanpakken, en mij lekkerder in mijn vel voelen.

Via een vriendin van mij die eerder die heel tevreden was over NewFysic. Nu een half jaar later ben ik 20 kilo afgevallen met de begeleiding van mijn coach Linda, het was altijd gezellig om langs te gaan bij haar. En dit was voor mij een goede stok achter de deur. Daarnaast werd ik altijd weer gemotiveerd om weer gezond verder te gaan. In het begin ging het lange tijd echt makkelijk, maar aan het einde merkte ik dat het toch wat moeizamer ging, ik ging vaak een weekendje weg waardoor ik mij niet altijd aan het plan kon houden. Daarnaast waren de sportscholen ook lang dicht en heb ik hierdoor minder gesport.

 

Over het algemeen vond NewFysic erg goed te doen en door de recepten makkelijk vol te houden. De week vloog iedere keer weer voorbij. Ik probeerde mij te focussen op wat ik wel mocht en niet op wat er niet mocht. Na verloop van tijd kon ik daarom ook zelf recepten NewFysic-proof maken. Mijn favoriet recept? De Wrappizza!”

Wil jij, net als Pleun, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een Gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen