Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Heerlijk om weer zorgeloos te kunnen genieten!”

31 maart 2021

“Heerlijk om weer zorgeloos te kunnen genieten!”

“Inmiddels zit het voedingspatroon in mijn systeem en gaat het op de automatische piloot”

“Twee jaar geleden ging de knop om. Mentaal was ik oké met mezelf en mijn leven, maar ik kreeg fysieke klachten als druk op mijn borst. Hierdoor begon ik me zorgen te maken over mijn gezondheid. Mijn twee dochters verdienen tenslotte ook een moeder die er voor hen is.

Net als vele andere vrouwen draag ik een zogenaamd “jo-jo” verleden. Paar kilo eraf en daarna weer een paar extra kilootjes erbij. Crash diëten werkte tijdelijk maar bleken niet vol te houden voor de lange duur.

Mijn vriendin had de methode van NewFysic al met succes gevolgd. Ik heb me toen aangemeld bij de vestiging in Oosterbeek. Mijn coach Iris gaf mij de broodnodige ondersteuning, tips en het vertrouwen om succesvol af te kunnen vallen.

Door een combinatie van regelmatig uitgebalanceerd eten, supplementen en wekelijkse begeleidingsmomenten ben ik erin geslaagd om maar liefst 45 kilo kwijt te raken. Inmiddels zit het voedingspatroon in mijn systeem en gaat het op de automatische piloot. Mijn lichaam en mijn leven zijn letterlijk in beweging gekomen. Ik ben gaan wandelen, hardlopen en mountainbiken. Heerlijk om weer zorgeloos te kunnen genieten.

Ik ben echt super trots op mezelf en heb voor het eerst het gevoel dat ik mijn leven en eetgedrag onder controle heb. Waarom? Ik hoef niet meer te vechten. Ik voel me vrij, ben blij met wie ik ben en ik merk dat ik mij ook milder opstel naar mijn omgeving. Het leuke is dat ik inmiddels ook een nieuwe liefde heb gevonden. Plaatje compleet, zou ik zo zeggen.

Ik heb het vertrouwen in mijn lichaam weer terug en de touwtjes in handen. Met de nazorg van Iris in de vorm van periodieke weegcontroles wil ik mijn gewicht stabiel houden.

Ik kan de methode van NewFysic aan iedereen aanbevelen. Het is goed vol te houden en je kiest voor een blijvende verandering van je levensstijl die in de praktijk goed is toe te passen.

Inmiddels zijn er in mijn vrienden- en kennissenkring meerdere dames en heren met het programma begonnen. Wanneer begin jij?”

Wil jij, net als Ingrid, op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? 

Boek nu een intake

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen