“Ik voel mij energieker, ik slaap beter en ik ben een stuk zelfverzekerder.”

23 februari 2022

“Ik voel mij energieker, ik slaap beter en ik ben een stuk zelfverzekerder.”

Paige: “Na heel wat diëten te hebben geprobeerd kwam NewFysic op mijn pad. Ik was altijd al wat voller, maar na mijn bevalling was voor mij de maat echt vol. Ik woog inmiddels ruim 90 kg. Hier wilde ik verandering in brengen. Dit keer geen crashdieet, ik wilde het gezond doen én er een levensstijl van maken. Ik kende NewFysic via Instagram en zo ben ik bij hen begonnen.

Na een prettige kennismaking met mijn coach Susanne, ben ik in januari 2020 gestart. Ik heb voor het online traject gekozen, zodat ik niet met mijn zoontje wekelijks naar de vestiging hoefde te komen. Dit werkte voor mij heel goed. Ik had wekelijks contact via de mail met Susanne. Bij vragen mocht ik haar altijd benaderen en reageerde zij heel vlot. Zij heeft mij er echt doorheen gesleept. Tuurlijk waren er moeilijke momenten, maar met de recepten van NewFysic voelde het nooit als een straf. Inmiddels weeg ik 70 kg, ik ben ruim 23 kg afgevallen in een jaar tijd en ik voel mij een heel ander mens.

Het afvallen was in eerste instantie mijn doel, maar waar ik niet bij stil heb gestaan is dat ik er ook zoveel energie voor terug zou krijgen. Ik voel mij energieker, ik slaap beter en ben een stuk zelfverzekerder. Dit zijn allemaal bijkomstigheden die ik van tevoren niet had verwacht. Ik heb het traject bij NewFysic afgesloten, maar ik ga zeker door met de heerlijke recepten. NewFysic heeft mij anders naar eten laten kijken en mij geleerd dat lekker eten ook gezond kan zijn. Dit wens ik iedereen toe!”

 

Wil jij, net als Paige, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen