“Ik doe dit voor mezelf en daarom ga ik door!”

3 december 2021

“Ik doe dit voor mezelf en daarom ga ik door!”

Rolien: “Ik volgde NewFysic al een tijdje op Instagram en op een dag in augustus heb ik de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en een afspraak gemaakt. Ik ben bijna twee jaar geleden bevallen en inmiddels wilde ik toch iets doen aan die kilo’s die ik aan de zwangerschap heb overgehouden. Ik had al eerder een dieet gevolgd maar dat was helaas niet vol te houden.

Zo startte ik in augustus bij mijn coach Irene bij NewFysic Groningen. Irene heeft mij bij de les gehouden, maar vooral ontzettend gemotiveerd om door te zetten. Niet voor een ander, maar voor mezelf!

Ik heb mijn NewFysic-traject als heel fijn ervaren. Het volgen van een plan zorgt voor structuur en houvast. Daarnaast is het fijn om te kunnen variëren met producten uit de boodschappenlijst. Ook heb ik tot nu toe weinig tot geen downs gekend. Het kost mij geen moeite om op de NewFysic manier te eten. Ik doe dit voor mezelf en daarom ga ik door! Ups, ja het eerste weegmoment, maar eigenlijk zijn al mijn weegmomenten positief verlopen.

Ik ben inmiddels 16,5 kg afgevallen in 16 weken tijd en raad NewFysic echt aan iedereen aan! Afvallen, maar toch lekker en voldoende eten. Een ruime keuze aan recepten heeft geholpen om niet meer inspiratieloos boodschappen te doen en te koken. Mijn lievelingsrecepten zijn de wraps met kip en yoghurt-knoflooksaus en de NewFysic pizza.”


Wil jij, net als Rolien, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen