Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Onze favoriete podcasts voor tijdens het wandelen

24 februari 2021

Onze favoriete podcasts voor tijdens het wandelen

Podcasts luisteren tijdens het wandelen is een perfecte combinatie. Door het luisteren naar een podcast wordt het wandelen een stuk leuker. En geloof ons, voor je het weet heb je er een half uur opzitten! Onze favorieten op een rij.

De Dag

Met deze podcast krijg je het gesprek van de dag mee tijdens je dagelijkse wandeling. Elisabeth Steinz neemt je in de podcast ‘De Dag’ mee in een verhaal over en achter het nieuws. De podcast duurt ongeveer 20 minuten en komt elke werkdag rond het middaguur online.

Kukuru met Giel Beelen

In Kukuru gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Kukuru staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s slaap, voeding, beweging, ademhaling, inspiratie, muziek en andere lifestyle. Giel is bezig met zijn persoonlijke zoektocht om het optimale uit het leven te halen. Kukuru gaat je helpen met doelen stellen, je mindset en handige tools voor een gezonde optimale levensstijl. De belangrijkste vraag die je jezelf kan stellen: ‘Wie ben je en wat wil je nou écht?’. Met Kukuru wil Giel niet vertellen wat je moet doen, maar wat je kán doen.

Man Man Man, de podcats

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren kennen elkaar van de radio, maar zijn al snel hele goede vrienden van elkaar geworden. In Man man man de podcast zoeken ze, aan de hand van een thema en het beantwoorden van verschillende stellingen, uit hoe mannelijk ze nu eigenlijk zijn. Hierbij behandelen ze onderwerpen als klussen, vakantie en daten. Dit leidt tot hilarische en verrassend diepgaande gesprekken. Vol humor en herkenning.

De Dienst

De Dienst is een zesdelige podcastserie van en over de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). De AIVD ontwikkelde deze podcast om een goed beeld te geven van wat werken bij de dienst inhoudt. Het is een fictief verhaal. In de podcast kan iedereen meeluisteren met het werk van de AIVD.Liesbeth Rasker kruipt in de huid van een nieuwe medewerker van de AIVD. Ze doorloopt in de podcast de basistraining die iedere inlichtingenofficier volgt. Liesbeth doet onderzoek naar een terroristische dreiging en ontmoet haar nieuwe collega’s. Iedere collega brengt haar een stap verder in het onderzoek.

BOB

Vorig jaar won deze podcast de prijs voor Dutch Podcast Awards. Het is een échte tranentrekker. Deze podcast serie bestaat uit zes delen en gaat over de 84-jarige de dementerende Elisa. Ze is smoorverliefd is op Bob. Continu praat ze over deze man, maar haar dochters hebben nog nooit van hem gehoord. Maar wie is Bob? Dochters Mirke, Nele en Siona gaan op zoek naar de waarheid. Is Bob een levensgroot geheim dat ze haar hele leven met zich mee heeft gedragen, of de fantasie van een dementerende vrouw?

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify of Podcastluisteren.nl.

 

LEES OOK: Een positieve mindset draagt bij aan een goede weerstand

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen