Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Happy New You: Marjolein vertelt over haar ervaring met NewFysic.

24 januari 2022

Happy New You: Marjolein vertelt over haar ervaring met NewFysic.

Marjolein: “Ik voel me beter dan ooit dankzij NewFysic. Door NewFysic heb ik echt een nieuwe levensstijl ontwikkeld. Ik had altijd een droom om mijn eet- en leefwijze te veranderen en dat is gelukt. Ik ben gewoon heel blij met wat ik nu bereikt heb.

Ik wilde altijd wel afvallen, maar ik was er nooit echt bewust mee bezig. Een vriendin van mij begon met NewFysic en behaalde zulke mooie resultaten dat ik dacht: kom op, nu ga ik ervoor! Zo ben ik begonnen bij mijn coach Sigrid bij NewFysic Zoetermeer.

Wat ik fijn vind aan NewFysic is dat je het niet alleen doet, je doet het samen.

Wat ik fijn vind aan NewFysic is dat je het niet alleen doet, je doet het samen. Ik ga elke week naar mijn coach en dat is heel fijn, het helpt en motiveert je. Wat ik daarnaast heel fijn vind, is dat je gewoon lekker kan blijven eten. Het is geen crashdieet, het is een levensstijl. Het ging zo goed dat zelfs mijn man is begonnen met NewFysic. Dat vind ik er ook zo leuk eraan: het motiveert niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen.

Ik voel mij heel erg energiek. Ondanks dat ik de leeftijd heb dat ik in de overgang zit, merk ik daar nu helemaal niks meer van. Ik ben inmiddels al zoveel kilo’s verloren dat ik nu aan het afronden ben met mijn coach. Want als het genoeg is, dan is het genoeg. Ik ben inmiddels zelfs twee kledingmaten geslonken, daar ben ik heel trots op!

Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hoeveel gewicht je wilt verliezen. NewFysic helpt je om jouw doel te bereiken en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Ik voel me beter dan ooit dankzij NewFysic en ik raad het echt iedereen aan. ”


Wil jij, net als Marjolein, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen