Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Het succesvolle verhaal van Arco & Annemarie

25 januari 2023

Het succesvolle verhaal van Arco & Annemarie

Broer en zus Arco en Annemarie hebben allebei het NewFysic traject gevolgd. Lees hieronder hun succesverhaal.

Arco: “Ik ben met NewFysic gestart om mijn gezondheid te verbeteren. Ik heb Colitis ulcerosa en door het volgen van NewFysic heb ik veel minder klachten van mijn chronische ziekte. Ik ben bij NewFysic terecht gekomen via mijn vrouw, zij heeft ook een keer NewFysic gedaan. Ik ben begonnen in Rotterdam Centrum met coach Brenda, daarna heb ik NewFysic gevolgd in Rotterdam Kralingen met coach Anne. In 7 maanden ben ik 34,7 kg afgevallen. Ik kijk terug naar een hele goede ervaring. Het ging goed, de recepten waren lekker en ik vond het heel goed vol te houden.

Ik werd zeer gemotiveerd door coach Anne. Ze dacht goed met mij mee als ik aangaf ergens moeite mee te hebben. Ik heb geen ups of downs gekend. Ik ben tijdens dat ik NewFysic volg geen één keer aangekomen, maar de ene week ging het sneller dan de andere week. Mijn favoriete recept zijn de havermout pannenkoeken en ontbijtbrood. Ik raad NewFysic iedereen aan. Het is goed vol te houden, het kost natuurlijk wel geld, maar het is je gezondheid absoluut waard!”

Annemarie: “Ik ben met NewFysic gestart, omdat ik klaar was met mijn overgewicht. Door mijn langzaam werkende schildklier in combinatie met de overgang was het voor mij moeilijk om af te vallen. Ik ben bij NewFysic terecht gekomen door mijn vriendin en schoonzus zij hebben namelijk allebei het programma gevolgd. Ik heb NewFysic in Hillegersberg Rotterdam gevolgd met coach Ingeborg Boonstra. In ongeveer een jaar ben ik ruim 35 kg afgevallen. Ik heb het programma als gemakkelijk ervaren, dit komt door de goede begeleiding van Ingeborg. En door de heerlijke recepten is het makkelijk vol te houden. De tips en adviezen van mijn coach waren heel erg waardevol tijdens het afvallen. En het is fijn dat je iedere week langs kunt komen. Ik heb verder geen ups of downs gekend, mede door mijn top coach Ingeborg.

Ik heb meerdere favorieten recepten. De recepten van NewFysic zijn erg lekker! Mijn favorieten zijn onder andere: de geroerbakte Thaise curry, gado gado en de pittige wraps. Ik raad NewFysic zeker aan, het is goed vol te houden, waarbij je gezond en lekker kan eten!” 😃

 

Wil jij, net als Arco en Annemarie, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een gratis intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen