Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

“Ik stond overal voor open, want ik was ongelukkig met mijn gewicht.”

28 maart 2023

“Ik stond overal voor open, want ik was ongelukkig met mijn gewicht.”

Jolieke: ”Vorig jaar februari vertelde een lieve kennis van mij over NewFysic. Ik stond overal voor open, want ik was ongelukkig met mijn gewicht. Ik heb in het verleden al erg veel geprobeerd van crash dieet tot shakes en niks was goed vol te houden. Als ik wel afviel dan kwam ik weer aan nadat ik normaal ging eten. Dit heeft geleid tot veel frustratie, waardoor ik niet durfde te eten, want ik kwam toch aan… Ik had de hele dag stress om eten.

Toen heb ik besloten om een afspraak te maken bij NewFysic in Nijmegen. Ik werd heel erg fijn ontvangen door coach Carin. Ik kreeg een duidelijke uitleg over wat NewFysic inhoud. We vulden allerlei lijsten samen in en toen moest ik er toch echt aan geloven en op die weegschaal gaan staan. Ik had 11 maanden geleden voor het laatst op de weegschaal gestaan, maar dit was bij de verloskundige, omdat ik zwanger was van mijn jongste. Met tranen in mijn ogen hoorde ik wat mijn gewicht was, ik wilde liever door de grond zakken dan dit onder ogen zien. Mijn coach zei dat ze zeker wist dat ik het kon en dat ze in mijn geloofde! Ik vond dat fijn om te horen, maar tegelijkertijd was ik zo bang om het niet waar te kunnen maken.

Ik trof alle voorbereidingen om goed te kunnen beginnen en haalde alle boodschappen in huis. De eerste dag was de appeldag dat was best wel even pittig, maar goed te doen. Mijn avondeten was nog nooit zo lekker! De dagen erna moest ik voor mijn doen erg veel eten, waardoor ik vaak kortsluiting in mijn hoofd kreeg: ‘Hoe kan ik zoveel eten en ook afvallen?’

Toen ik mijn eerste weegmoment had was ik echt bang om op de weegschaal te gaan staan, want in mijn hoofd had ik super veel gegeten. Ik was toch 2 kg afgevallen wat een opluchting, maar hoe kan dat? Zoveel eten en dan ook afvallen. Ik kreeg de uitleg dat mijn inwendige motortje moet gaan draaien. Mijn lichaam krijgt al jaren te weinig voeding binnen, waardoor mijn lichaam alles vasthoudt. Dit was vooral door de angst dat ik niet durfde te eten, maar ik moest die angst overwinnen en bewust blijven eten. Dit ging de ene keer beter dan de andere keer, waardoor ik de ene week meer afviel dan een andere week. Ik begon controle te krijgen over eten en kon het heel goed volhouden! Voor het eerst in jaren had ik mezelf op de 1e plek gezet en had ik besloten om goed voor mezelf te zorgen. Ook was ik begonnen met twee keer in de week sporten.

In mei moest ik geopereerd worden aan mijn hand, waardoor ik minimaal 4 weken in bovenarmgips moest met een hele lang revalidatie proces. Ik was super bang om weer aan te komen, omdat ik veel dingen niet kon en mocht. Maar ik had gelukkig mijn voeding nog steeds onder controle en ik deed alles lopend, dus ik kwam wel aan mijn beweging!

En toen was de zomervakantie aangebroken. Carin zei dat ik moest genieten en dat ik ook wel is iets lekkers moest nemen zoals ik ook aan mij zoontje had beloofd. Wat was ik misselijk na de chocolade en het smaakte anders, maar ik genoot er ook maar deels van. De rest van de vakantie genoten wij van NewFysic maaltijden of maaltijden die ik zelf NewFysic-proof maakte. Helaas was ik na de vakantie aangekomen. Het lukte mij prima om daarna de draad weer op te pakken! Ook alle feestdagen zijn prima verlopen ik kan hier goed met mijn coach over praten en krijg erg goede tips. Ik gun mezelf tegenwoordig af en toe iets lekkers het zijn kleine dingen waar ik van geniet en ik heb het onder controle. Inmiddels ben ik ruim 32 kg afgevallen en 5 kleding maten kleiner!

Toen mijn coach vroeg of ik mijn verhaal wilde delen met foto’s van voor en na raakte ik in paniek, want ik had helemaal geen foto waar ik een jaar geleden helemaal op stond. Ik zorgde er namelijk altijd voor dat er een kindje voor mij stond of ik ging zelf achteraan staan, zodat je alleen mijn hoofd zag. Toch had ik een foto gevonden en wat is het spannend om dit allemaal te plaatsen, want nu gaan mensen mij zien. Waarom doe ik dit dan toch? Ik wil graag dat vrouwen/mannen die ook net als ik veel te zwaar zijn motiveren om zichzelf op nummer 1 te zetten en goed voor zichzelf te gaan zorgen. Ik heb zoveel geprobeerd om af te vallen, maar niks hield ik vol en ik had alleen maar honger. Bij NewFysic heb je keuze uit onwijs veel recepten en kun je veel gerechten NewFysic proof maken. Je eet lekker, gezond en gevarieerd! Ook jij kunt dit!”

 

Wil jij, net als Jolieke, op een gezonde en verantwoorde wijze afvallen? 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen