Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Kerst met NewFysic: deze recepten wil je niet missen

12 december 2018

Kerst met NewFysic: deze recepten wil je niet missen

It’s the most wonderful time… Zeg dat wel! En de lekkerste. Want ook als je NewFysic volgt kun je je tijdens de kerstdagen hartstikke te buiten aan de meest heerlijke gerechten die toch verantwoord zijn. Speciaal voor die gezellige decembermaand stelden onze diëtisten een aantal feestelijke recepten samen.

Want laten we eerlijk zijn: lekker eten hoort er wel een beetje bij tijdens de feestdagen, toch?

 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Als trouwe NewFysic volger was je wellicht gewend een receptenboekje mee te krijgen in een van onze vestigingen. Dat pakken we dit jaar net even anders aan. Op deze pagina vind je al onze feestrecepten. Van vis tot vlees en vegetarisch, van voor- tot hoofd- en nagerecht. Klik op het gerecht wat je aanstaat en vind de complete receptenlijst, receptuur én een impressie van hoe dit hoogstandje eruit komt te zien. Het oog wil immers ook wat. Zeker tijdens de feestdagen.

 

Kerstrecepten om van te smullen

Wil jij je familie tijdens het kerstdiner verrassen met een zelfgemaakte hertenbiefstuk? Of indruk maken met een zwaardviscarpaccio, venkelsalade of varkensrollade? Dan ben je bij NewFysic aan het juiste adres. Niet alleen helpt NewFysic je aan tips om tijdens de kerstdagen niet extra aan te komen, ook helpen we je aan de juiste recepten die zowel feestelijk als NewFysic-proof zijn. Je vindt al onze feestrecepten op deze pagina.

 

Oud & nieuw

Uiteraard kun je onze feestrecepten ook op andere momenten serveren: op oudejaarsavond, een verjaardag of gewoon, als je zin hebt een feestje van je avondeten te maken. Steek de kaarsjes aan, trek je mooiste jurk aan en geniet van al het lekkers dat de feestdagen je te bieden hebben. NewFysic wenst je alvast hele prettige dagen!

Volg jij NewFysic al op Facebook en Instagram?
Foto: rawpixel via Unsplash

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen