Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Last van een winterdip?

20 januari 2020

Last van een winterdip?

De dagen worden korter en kouder en jouw humeur doet mee. Je hebt moeite met uit bed komen, hebt de hele dag honger en voelt je mwoah. Herkenbaar? Grote kans dat je last hebt van een winterdip.

De winterdip is een officieel syndroom dat voor het eerst in de jaren ’80 werd beschreven. Zo’n 1,3 miljoen Nederlanders heeft er jaarlijks last van. Gelukkig zijn er manieren om je snel batterij weer op te laden.

De ingrediënten en vitaminen in je voeding spelen daarbij een grote rol als het gaat om het verbeteren van  je algehele gemoedstoestand. We leggen graag ook kort even uit hoe die bekende winterdip makkelijk kan ontstaan.

Zomer vs. winter

In de zomer lijkt alles lichter; zowel de zon in je dag als de staat van je humeur. Je doet niet moeilijk over die vriendin die op het laatste moment afzegt en trekt niet te zwaar aan je baas die nog een extra taak van je verlangt – je gaat straks toch het terras op. Hoe anders is dat in de winter. Je lijf lijkt zwaarder, je hebt behoefte aan volle en vette producten en bent niet vooruit te branden. Ons circadiaans ritme, oftewel biologische klok, heeft een ritme van 24 uur. Door de korte dagen tijdens de winter worden we ‘s-ochtends dus eigenlijk te laat gewekt door het natuurlijke zonlicht en worden we te snel weer slaperig door de vroege zonsondergang. Hierdoor raakt ons lichaam wat van slag waardoor we last kunnen krijgen van het welbekende ‘winterdipje’.

Er is goed nieuws in deze donkere dag en dat is dat je de symptomen van een winterdip zelf kan beperken, zoals bijvoorbeeld door het slikken van de juiste supplementen.

Gemoedstoestand & energie

Het supplement Mood & Energy van NewFysic draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie, een goede gemoedstoestand en meer energie. En die kunnen we wel gebruiken in de winter. Het ingrediënt Curcumin kan helpen tegen depressie. Het bevat zenuwbeschermende eigenschappen en uit onderzoek blijkt dat het gehalte van de neutrotransmitters serotonine, dopamine en norepinefrine (geluksstofje) kan worden verhoogd bij inname van Curcumin.

Bestel nu de Mood & Energie met 10% korting (KORTINGSCODE: winterblues)

LEES OOK: 5x Voeding voor een stralende huid

Vitamine B12

Ook de vitamine B12 in het Mood & Energy supplement draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie en gemoedstoestand. De combinatie met Bioperine zorgt er bovendien voor dat de opname van Curcumin tot 20 keer verhoogd wordt. Vitamine B12 draagt bij…

  • … aan een normaal energieleverend metabolisme
  • … aan een normale werking van het zenuwstelsel (concentratie, leervermogen, functioneren van het geheugen)
  • … aan een normaal metabolisme van homocysteïne
  • … tot een normale psychologische functie (bij geestelijke inspanning, draagt bij aan geestelijke veerkracht, draagt bij aan een heldere geest, goed voor de gemoedstoestand, gunstig voor een goede geestelijke balans)
  • … een normale werking van het immuunsysteem
  • … de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • … speelt een rol in het celdelingsproces

Dosering: dagelijks 1 capsule met water innemen bij een maaltijd. Na ongeveer een half uurtje voel je je energieker en positiever.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen