Lieke van Lexmond start met NewFysic: ‘Vandaag voel ik me wat appelig…’

7 september 2018

Lieke van Lexmond start met NewFysic: ‘Vandaag voel ik me wat appelig…’

Lieke van Lexmond wil al langer een paar kilo’s kwijt en schakelt vanaf vandaag de hulp in van NewFysic. Hiermee hoopt ze duurzaam af te vallen en zich weer lekker in haar vel te voelen.

 

Lieke heeft de eerste dag al achter de rug. Op Instagram schrijft ze: ‘Vandaag voel ik me wat appelig,’ refererend aan de eerste (appel)dag van het afslankplan van NewFysic.

Persoonlijk voedingsplan

Als je start met NewFysic, wordt er een persoonlijk afslankplan voor je samengesteld door een diëtiste. Na het samenstellen van het voedingsplan dat aansluit bij haar persoonlijke situatie, begon haar afslankplan met een ‘appeldag’.

https://www.instagram.com/p/BnVsnApFwMa/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ontgiften met een appeldag

De eerste dag van een afslankplan van NewFysic is altijd een ‘appeldag’. Je eet in plaats van ontbijt en lunch dan vijf tot zeven groene appels. Aan het eind van de middag drink je een kopje bouillon en ’s avonds eet je gewoon volgens je persoonlijk voedingsplan. Appels zitten vol goede voedingsstoffen en zijn rijk aan antioxidanten. Van alle soorten fruit onttrekken appels het beste vet en overtollig vocht uit de ingewanden. De schil zorgt voor een schurende werking in de darmen, waardoor vet en afvalstoffen makkelijk kunnen worden afgevoerd.

Afvallen met NewFysic

NewFysic is dé methode om gezond en verantwoord af te vallen. Afslanken zonder begeleiding resulteert vaak in het verbranden van spiermassa in plaats van vet. Dit kan leiden tot vermoeidheidsverschijnselen en een futloos gevoel. Bij NewFysic krijg je een persoonlijk voedingsplan, samengesteld door een diëtiste. Je wordt gedurende de hele periode begeleid door een (online) coach en krijgt hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning.

Contact en interesse

Wil jij ook starten met NewFysic of wil je meer weten over de afslankmethode? Maak dan direct een afspraak voor een intakegesprek in een van onze winkels of online.

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen