Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

LINDA. lezers starten met afvaltraject NewFysic

3 mei 2024

LINDA. lezers starten met afvaltraject NewFysic

Maak kennis met de veelzijdige wereld van LINDA: hĆ©t toonaangevende lifestylemagazine van Nederland, waarin we stijl, diversiteit en inspiratie omarmen! šŸ’¼šŸ‘  Van boeiende interviews met iconen tot diepgaande verhalen over maatschappelijke kwesties, LINDA. biedt een unieke mix van mode, beauty, cultuur en meer.Ā 

We vroegen de lezers van LINDA. of ze op een verantwoorde manier gewicht wilde verliezen, met behulp van persoonlijke begeleiding, ondersteunende supplementen en een op maat gemaakt voedingsplan. Drie lezers namen de uitdaging aan en testten het afvaltraject in het LINDA.lab. 


Het resultaat? Ze zijn super enthousiast over hun nieuwe levensstijl.


Overtollige kilo’s kwijtraken stond centraal voor deze drie lezeressen. Gilene, in de overgang, hoopte zich beter te voelen in haar eigen lichaam. Sonja was zo enthousiast dat ze na het LINDA.lab doorgaat tot ze haar streefgewicht bereikt heeft. Dagmar, een jonge moeder, wilde graag van haar laatste zwangerschapskilo’s af. En met succes: “Ik pas weer in al mijn kleren van voor de zwangerschap. En het was verrassend gemakkelijk vol te houden.”

In een bijbehorende video delen de drie lezeressen hun tips, trucs en ervaringen met het NewFysic-traject, terwijl ze genieten van een heerlijke Ć©n gezonde NewFysic-proof borrelplank.
Bekijk hier de video.

 

Benieuwd naar hoe zo’n traject precies werkt bij NewFysic?

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ā€˜Mijn verhaalā€™. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen