Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Mijn reis naar een blijvende verandering

3 mei 2024

Mijn reis naar een blijvende verandering

Maaike: Een jaar geleden stond ik op een keerpunt in mijn leven. Ik was moe van de eindeloze cyclus van diëten die me alleen maar tijdelijke resultaten opleverden. Ik wilde iets dat meer was dan alleen maar een quick-fix – ik wilde een blijvende verandering in mijn levensstijl. En toen ontdekte ik NewFysic.

Het begon allemaal met het verhaal van een huisgenootje. Ze vertelde me over NewFysic en hoe het haar leven had veranderd. Ik was sceptisch, maar haar oprechte enthousiasme overtuigde me om het zelf te proberen.

Bij mijn eerste afspraak bij NewFysic in Utrecht werd ik begroet door Manja, mijn coach, wiens warme glimlach en geruststellende woorden me meteen op mijn gemak stelden. 

Gedurende het afgelopen jaar heb ik ups en downs gekend. Er waren momenten van frustratie toen de kilo’s niet zo snel leken te verdwijnen als ik had gehoopt. Maar Manja stond altijd voor mij klaar en kon mij blijvenmotiveren. Langzaam maar zeker begon ik resultaten te zien. Niet alleen in mijn gewichtsverlies, maar ook in mijn houding ten opzichte van voeding en gezondheid. NewFysic leerde me niet alleen hoe ik gewicht kon verliezen, maar ook hoe ik een gezonde relatie met eten kon opbouwen.

Een van mijn favoriete momenten was wanneer ik thuiskwam na een lange dag en mezelf trakteerde op een heerlijke sushibowl. Ik hou van sushi en dit recept vervult helemaal mijn sushi cravings. 

Nu, aan het einde van mijn reis, kan ik zeggen dat NewFysic mijn leven heeft veranderd. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn streefgewicht te bereiken, maar het heeft me ook de tools gegeven om dit gewicht te behouden en een gezondere versie van mezelf te blijven. Dus aan iedereen die op zoek is naar een echte verandering, zou ik zeggen: start met NewFysic. 

Boek nu een intake

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen