“Ik ben super trots op mezelf”

“Een eerste grote mijlpaal was de -10 kilo, waardoor ik een mooie jurk aan kon op mijn diploma uitreiking.”

Een interview met kanjer Wendy over haar ervaring met NewFysic. Zij is binnen 10 maanden tijd 20 kilo afgevallen onder begeleiding van coach Linda in onze vestiging in Leiden.

Hoe heb je NewFysic ervaren?

Wendy: “Ik vond het best lastig om de stap te nemen. Toen ik een foto van mezelf zag tijdens de eerste lockdown schrok ik. Ik dacht: zo kan het niet verder, dit wil ik niet. Het bellen voor het maken van een afspraak viel mee, maar de eerste confrontatie met de weegschaal vond ik wel pittig, maar de start had ik gemaakt! Mijn coach benadrukte dat ook een paar keer en zei: ‘wees trots op jezelf dat je deze stap hebt gemaakt.'”

 

Heb je ups and downs gekend?

Wendy: “Ups waren voor mij de weegmomenten waarbij ik was afgevallen en ook als ik nee kon zeggen tegen verleidingen. Dan was ik trots op mezelf. Een grote up was ook de -10 kilo waardoor ik een mooie jurk aan kon op een speciaal moment: mijn diploma uitreiking.

Downs heb ik ook zeker gehad. Bijvoorbeeld op het moment dat ik was aangekomen, terwijl ik mij wel aan het programma had gehouden. De momenten dat ik was aangekomen en wist waardoor het kwam, daar kon ik ook heel erg van balen. Het was heel fijn hoe mijn coach mij dan toch een peptalk gaf en zei: ‘Je kan iedere keer opnieuw beginnen'”.

 

Heeft coaching je geholpen?

Wendy: “Ja zeker, het is een stok achter de deur, ook al doe ik het voor mezelf, ik wist toch, vrijdag is weer mijn afspraak en dan wil ik toch dat die weegschaal minder aangeeft. Linda is zeer kundig en ondersteunde mij in het meedenken naar het zoeken van alternatieven tijdens moeilijke momenten en was nog blijer dan ik als ik een mijlpaal had gehaald. Ik ben daar heel dankbaar voor.

Ik ga ook nog een paar keer wegen want ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel spannend vind nu te stoppen, ik heb de stok achter de deur nodig, want terug naar mijn oude gewicht wil ik echt niet meer!”

 

Raad je NewFysic aan?

Wendy: “Ja. Wat ik fijn vind aan NewFysic is dat ik met een kleine aanpassing gewoon mee kan eten met ons gezin. Dat helpt in het volhouden!”

 

Wat is je favoriete recept?

Wendy: “De havermout pannenkoek op zondagochtend met rood fruit en een beetje griekse yoghurt en in het voorjaar de rijst, kip, tomaat, mango en cashewnoten uit het zomerboekje.”

 

Een recente foto van Wendy. Ze heeft in januari 2021 haar streefgewicht behaald. 

 

Wil jij, net als Wendy je leefstijl aanpassen en op een gezonde en verantwoorde wijze af te vallen? Dat kan!

 

Boek nu een Gratis intake

 

Heb jij NewFysic ook gevolgd en vind je het leuk om anderen te inspireren met jouw verhaal? Stuur dan een mail naar marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’ en wie weet is jouw verhaal hier binnenkort ook te lezen!

 

 

 

 

Andere verhalen

"Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar"

“Ik was niet meer blij met mijn spiegelbeeld en de manier hoe ik leefde.” ...

"Het is een nieuwe 'way of life' voor mij geworden."

"NewFysic heeft ervoor gezorgd dat ik drie kledingmaten minder heb. Het geeft je meer ener...

"Als je de knop omzet, dan kan jij dit ook!"

"Ik dacht tijdens mijn intake: nu ik hier toch al ben, kan ik het net zo goed echt een kan...

"Ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn zoontje."

"Het is mijn beste keuze ooit geweest om het roer om te gooien!"...

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag