Niet lekker in je vel? Weinig energie? NewFysic helpt je uit de dip

6 september 2018

Niet lekker in je vel? Weinig energie? NewFysic helpt je uit de dip

Het overkomt de besten: soms voel je je gewoon even niet zó. Je staat moe op, loopt de hele dag te snaaien en voelt je gewoon niet zo goed over jezelf. NewFysic kan je helpen je energie terug te krijgen en je weer lekker in je vel te voelen. Minus een aantal kilo’s, wel zo lekker. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Zie het als een investering in jezelf.

Persoonlijke coach

NewFysic is niet zomaar een afslankmethode. Door een persoonlijk voedingsplan, een eigen coach en specifieke supplementen zorgen wij ervoor dat jij blijvend afvalt, zonder hongergevoel en op een verantwoorde manier. En dat doen we voor iedereen individueel.

Voor elke levensstijl

Die individuele aanpak vinden we ontzettend belangrijk: iedereen heeft namelijk een ander leven, met andere behoeften. Een moeder van drie heeft een ander dagritme dan een student. Hetzelfde geldt voor verschillen tussen mannen en vrouwen. Door goed met je te praten en vooral door goed naar je te luisteren stelt onze diëtist tijdens een intakegesprek een persoonlijk voedingsplan voor je op, die past bij jouw levensstijl. Deze intake kan plaatsvinden in een NewFysic vestiging of online, maar net wat er past in jouw schema. Het doel is een voedingspatroon te creëren dat je helpt af te vallen en energie te geven.

Supplementen

Naast een individueel voedingsplan krijg je een persoonlijk supplementen pakket. Deze helpen je fit te blijven voelen, gaan vermoeidheidsklachten tegen en zorgen zoor een algeheel energiek gevoel. En dat is ontzettend belangrijk als je je eetpatroon zo drastisch aanpast.

Ontgiften

En dan is het klaar voor de start… af! Op de eerste dag van je nieuwe leven doe je een appeldag, die je helpt je lichaam te ontgiften. ‘s Avonds eet je gewon volgens je eigen voedingsplan. Met je coach houd je geregeld (online) contact om je vorderingen te bespreken. Ook kun je bij haar terecht met vragen.

Back to normal

Heb jij je ideale gewicht bereikt? Geweldig! Dan is het zaak dit gewicht te behouden en niet terug te vallen in je oude patronen. Door middel van een schakelprogramma begeleidt je coach je richting een ‘normaal’ voedingsplan. Wij hebben er al het vertrouwen in dat elke NewFysic-klant hier met vlag en wimpel voor slaagt. Maar mocht je ooit nog eens terugvallen ben je uiteraard altijd welkom om terug komen.

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan voor een intake, in een van onze vestigingen of gewoon online. Succes en wie weet tot snel!

 

Foto: Jon Ly via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen