Super Q10: hét supplement tegen huidveroudering

24 oktober 2018

Super Q10: hét supplement tegen huidveroudering

Zie je al lijntjes naast je ogen verschijnen? Erger jij je aan je vermoeide gezicht of wil je je op tijd wapenen tegen huidveroudering? Super Q10 helpt zichtbare tekenen van veroudering te verminderen en zorgt voor een stralende huid.

 

En laten we eerlijk zijn: wie wil dat niet?

 

Huidveroudering begint al vroeg

Huidveroudering begint al rond je twintigste. Wat er tussen je twintigste en dertigste ‘gebeurt’ met je huid, zie je terug op latere leeftijd. Dat zie je aan rimpels, maar ook aan vlekjes en een slappe en/of dunne huid. Het is dus niet zo dat je huid pas vanaf je veertigste veroudert – het wordt dan pas zichtbaar. Je kunt smeren wat je wilt, maar de veroudering is dan al toegeslagen. Om die reden moet ondersteuning voor de huid dan ook van binnenuit komen.

 

Doffe en vale huid

Naarmate de huid ouder wordt, verloopt de celdeling ook trager. Een oudere huid doet er namelijk tweemaal zo lang over om een cel aan het huidoppervlak te vervangen als de jongere huid. Daardoor kan de huid dof en vaal ogen. Het supplement Super Q10 is speciaal door NewFysic ontwikkeld om de huid te ondersteunen, versterken en beschermen. Het is dan ook met name geschikt om te gebruiken tijdens het afslanken en om de tekenen van het ouder worden sterk te verminderen.

 

LEES OOK: Als je haar maar goed zit: dé tips voor gezond, sterk en glanzend haar

 

Hoe werkt SuperQ10?

De astaxanthine zorgt binnen afzienbare tijd voor een mooie, gezonde teint. Astaxanthine is dan ook veel meer dan een antioxidant: het heeft onder meer een ontstekingsremmende en een afweerversterkende werking, gaat dyspepsie (verstoring in het spijsverteringssysteem) tegen, bevordert het uithoudingsvermogen en spierherstel en helpt tegen vermoeide ogen.
Waar de Hair-Skin-Nails een breder spectrum (met name haar en nagels) bedient, richt Super Q10 zich veel meer op instandhouding, energie, celvernieuwing en verzorging van de huid (gezicht) van binnenuit.

 

Extra energie bij vermoeidheid

Naast een dijk van een huidproduct, is Super Q10 ook een lifesaver tegen vermoeidheid. Het ingrediënt Biotine helpt energie vrij te maken uit voeding en vitamine B12 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. En dat is helemaal niet zo gek, aangezien een vermoeide huid ook doffer oogst. Da’s dus verleden tijd met Super Q10.

 

Ben jij enthousiast geworden en wil je Super Q10 zelf proberen? Voeg het supplement dan toe aan je online winkelwagen en reken af. Binnenkort straalt je huid als nooit tevoren. 

Foto: Kevin Wolf via Unsplash

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen