Zorgeloos genieten van de feestdagen

8 december 2020

Zorgeloos genieten van de feestdagen

Dit jaar zullen de feestdagen anders zijn dan andere jaren. Desalniettemin kunnen we uitkijken naar speciale dagen in kleine kring én heerlijk eten. Hoe kun je toch blijven genieten van al het lekkers zonder je daar al te veel zorgen over te maken?

Stel jezelf haalbare doelen

Eet lekker en vers, en zorg dat je genoeg beweging krijgt. Maak bijvoorbeeld overdag een mooie wandeling of speel buiten mee met de kids. Het is goed om ook in december aandacht te besteden aan jouw gewicht maar zorg ook dat je geniet. Dit jaar hebben we al genoeg uitdagingen gehad.

Het duurt maar even

Eigenlijk valt het allemaal reuze mee, de hoeveelheid feestdagen. Om precies te zijn, gaat het om 4 dagen in totaal (Sinterklaas, twee kerstdagen en oudejaarsdag). Dit is te overzien toch? Op die dagen zou je eventueel de No Regret kunnen inzetten.

We hebben nu een No Regret actie! Wegens succes is deze aanbieding t/m 31 december verlengd >  2+1 Gratis!

LEES OOK: Maat houden tijdens een etentje, zo doe je dat

Wees zuinig met alcohol

Je kunt heus een glaasje meedrinken tijdens het (kerst)diner, maar maak het niet te gek. Beperk je alcoholinname tot maximaal twee glazen per avond en drink daar altijd minstens twee glazen water bij. Kun je echt niet van de glühwein afblijven, maak dan deze alcoholvrije variant.

Kook bewust

Als je zelf het kerstdiner verzorgt dan heb je veel invloed met betrekking tot de gerechten en de ingrediënten die je daarbij gebruikt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de online recepten van NewFysic, daar zit vast iets tussen. Deze recepten zijn feestelijk, slank en vooral: erg lekker! Onze chef en diëtisten hebben dit jaar ook maar liefst 90 feestelijke kerstrecepten samengesteld, deze zijn exclusief voor onze actieve klanten en te verkrijgen via onze coaches. Zo wordt het ook dit jaar, ondanks alle beperkingen, toch weer een heerlijke kerst.

LEES OOK: De beste alternatieven voor alcohol

Fluitend de donkere dagen door

Heb je last van een klein winterdipje of zit je even niet lekker in je vel? Dat kan zorgen voor extra lekkere trek met als gevolg: aankomen. Daar heeft NewFysic iets op bedacht: het supplement Mood & Energy. Dit supplement bevat curcumin, wat kan helpen tegen depressie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het gehalte van de neutrotransmitters serotonine, dopamine en norepinefrine (geluksstofjes) kunnen worden verhoogd bij inname hiervan. Ook B12 draagt bij aan geestelijke veerkracht, concentratie en gemoedstoestand. Door toevoeging van Bioperine wordt de opname van Curcumin tot wel 20 keer verhoogd. Mood & Energy helpt direct; na ongeveer een half uurtje voel je je energieker en positiever!

 

 

 

Wil je dit ook ervaren?

Volg de NewFysic methode en krijg:

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
Bekijk het programma

Wil je ook andere inspireren?

Heb jij ook NewFysic gevolgd en vind je het leuk om jouw verhaal te delen en anderen te inspireren? Stuur een mail via de onderstaande knop of via marketing@newfysic.nl ovv ‘Mijn verhaal’. Wie weet is jouw verhaal hier binnenkort te lezen!

Ik wil mijn verhaal delen