Broccolipizza met verse groente en tonijn
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel de broccoli in roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de broccoliroosjes in 5-6 minuten gaar. Laat ze afkoelen.
Doe de broccoliroosjes in de keukenmachine en maal tot ze op rijstkorrels lijken. Doe ze in een theedoek en knijp zoveel mogelijk van het vocht eruit. Meng de broccoli met het meel, ei en de tijm, plus wat zout en peper. Verdeel het deeg over de met bakpapier beklede bakplaat en bak de bodem in 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Verdeel de pesto erover en beleg de pizza met courgette, tonijn, ui en strooikaas. Schuif de pizza terug in de oven en bak nog 10 minuten. Strooi de rucola over de pizza en het genieten kan beginnen!
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.